Arama
Arama Sonuçları
"Aslanlar, 24 saat vatan nöbetinde"
Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, nöbet tutan askerlerle bir araya geldi. Kaymakam Demir, "Devletimiz her yerde güçlü ve kararlı; aslanlar 24 saat vatan nöbetinde. Gönlünüz rahat olsun" dedi.
“Allah şehitlerimizden ve onları bu millete armağan eden ailelerinden razı olsun”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Sağar ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin en kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.
Mutluluğun fotoğrafı
Şırnak Cizre’nin Cudi Mahallesinde gerçekleştirilen “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, çocukların mutluluğuna ortak oldu.
Cudi Dağı’nda Şehitler Anıtı’nın açılışını şehitlerin aileleri yaptı
Silopi Kaymakamlığı tarafından Cudi Dağı’nda inşa edilen Şehitler Anıtı’nın açılışı, Cudi’de şehit olanların ailelerinin de katılımıyla dualarla yapıldı.
Kur’an öğrenen çocuklarla bir araya geldi
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, ilçedeki camilerde Kur’an öğrenen çocuklarla bir araya gelerek, öğrencilerle sohbet etti.
Cudi Gabar'da roket sesleri yerine raket sesleri
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Cudi - Gabar’da, Şehit Aybüke Yalçın-1 Petrol Kuyu Sahasında, 2. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvasının açılışını gerçekleştirerek gösteri maçında milli sporcular ile bir araya geldi.
“Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin”
Şırnak Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Cudi Mahallesi’nde Akgün ailesinin iftar sevincini paylaşarak, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
Evlat Nöbeti Aileleri Kongresi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Annelik, tarif edilebilecek en yüksek duygudur. Evlat Nöbetindeki annelerin ortaya koydukları mücadele, bundan bir asır sonra bakıldığında, bu ülkede bir bitişi ve bir başlangıcı ifade edecek. Her birine minnettarız” dedi.
Cudi Dağı'nda terörist kalmadı
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, hava destekli Eren Abluka Sonbahar-Kış-17 Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu ile Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde terörist kalmadığını söyledi.
Yunusça bakıp fotoğraf çektiler
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’un katılımıyla “Yûnusça Bakmak” Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni düzenlendi.
29 Ekim 2023'te bir tek terörist kalmayacak
TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Soylu, "'İnlerine gireceğiz' diye söz vermiştik, inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. Tarihi Meclisin huzurunda bu ülkenin bir evladı olarak söylüyorum, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında bu ülkenin sınırlarında, dağlarda bir tek terörist kalmayacak" ifadelerini kullandı.
Camide Kur’an öğrenen çocuklarla bir araya geldi
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, camide Kur’an-ı Kerim öğrenen çocukları ziyaret ederek, derslerinde başarılar diledi.
Cudi Dağı'nda festival coşkusu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Şırnak Valiliği ve Belediye iş birliğiyle Cudi Dağı Sefine bölgesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Cudi Festivali"nin açılışına katıldı.
Terörden arındırılan Beytüşşebap yaylasında Kuzu Kırpma Festivali
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerden arındırılan 2 bin 625 rakımlı Kato Dağı eteklerindeki Laleş Yaylası'nda "kuzu kırpma şenliği" düzenlendi.
Bir oğlum daha var, ben de oğlum da şehit olmaya hazırız!
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şehit Piyade Er Yusuf Gürler'in ailesiyle bayramlaştı. Şehit babası Mehmet Ali Gürler, Vali Ayhan'ın hediye ettiği Kur'an-ı Kerim'i öperek, "Bir oğlum daha var, ben ve oğlum da Yusuf gibi vatanımız ve bayrağımız için şehit olmaya hazırız" dedi.
Cudi Dağı’nda gemi şeklinde bir merkez yapılacak
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Nuh’un gemisinin sular çekilince karaya oturduğu yer olarak görülen Cudi Dağı’nda gemi şeklinde çok yönlü bir merkez inşa edileceğini söyledi.
Terörden arındırılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine raket sesleri!
Bir dönem ismi terörle anılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine artık raket sesleri yükseliyor. Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası olan Cudi Cup, 16 Mayıs tarihinde başladı. 22 Mayıs'a kadar sürecek turnuvada dünyanın dört bir yanından tenisçiler raket sallıyor.