Arama
Arama Sonuçları
Kayseri Valisi Çiçek, yalan açıklamaya tepki gösterdi:
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle olaylar çıktı, Vali Gökmen Çiçek de sahaya çıkarak, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Alanda açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek'in söylemediği bir cümle söylemiş gibi yapılınca Vali Gökmen Çiçek duruma el attı. Paylaşım yapan sayfaya cevap veren Vali Çiçek, "Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun. Sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin" dedi.
Coşkuya ortak oldu
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100 öğrencinin zeybek oyunu eşliğinde sunulan 100. Yıl koreografisini izleyerek coşkularına ortak oldu.
Kaymakamlıktan ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’
İstanbul Kadıköy Kaymakamlığı, vatandaşların kaymakamlık ile ilçedeki kurumlardan aldığı hizmeti değerlenmesi için ‘memnuniyet anketi’ düzenledi.
“İnandıktan sonra başaramayacağınız hiçbir şey yok”
AHENK Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 64’üncü okul ziyaretini Manavgat Rukiye-Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilerle birlikte kitap okuyan Vali Yazıcı, öğrencilerle yalan, dostluk ve kitap üzerine sohbet etti.
“İşletmem eskisinden daha güzel”
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçeleri olan depremler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesindeki sosyal ve ekonomik hayatı da önemli ölçüde etkiledi. Özellikle hayvancılığın önemli bir geçim kaynağı olduğu ilçede deprem nedeniyle 180 ahır yıkılırken ne yazık ki, 250 küçükbaş hayvan da telef oldu.
“Otizmin farkındayız, onların yanındayız”
Kars Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Atatürk Ortaokulu özel eğitim öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul ederek, “Otizmin farkındayız, onların yanındayız” dedi.
Valilikten ‘dolandırıcılık’ uyarısı
Şanlıurfa Valiliği, sabit telefonlardan vatandaşları arayarak kendilerini ‘vali’ ve ‘özel kalem müdürü’ olarak tanıtan kişilerin, vatandaşları dolandırmaya çalıştığına yönelik uyarıda bulundu.
Vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde de etkisini önemli derecede hissettirdi. 04:17’de yaşanan ilk depremin ardından Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, 04:30 itibariyle Hilvan sokaklarındaydı.
Kağızman'ın işgalden kurtuluşunun 102. yılı kutlandı
Kars Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, 1 Ekim Kağızman’ın düşman işgalinden kuruluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle İstiklal Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından kutlamalar protokolle vatandaşların çektiği halayla devam etti.
Şırnak Valisi Bilgin: Günübirlikçilere ‘karınca’ denilmesin
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Habur Gümrük Kapısında bulunan İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünde toplantı yaparak sınır ticaretinin artırılması ve sınır kapısında yaşanan sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Türkiye’ye yeni Suriyeli sığınmacı gelmiyor!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre Türkiye’de ‘geçici koruma statüsünde’ 3 milyon 762 bin Suriyeli bulunuyor.
Okan DAŞTAN
Kağızman Kaymakamı