Arama
Arama Sonuçları
Masumiyetin adı Esma
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil ilçesinde okul açılışları yaptı. Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nun açılışında Esma ile tanışan Vali Kumbuzoğlu, küçük Esma’nın ilgisiyle karşılaştı. Kendisi de Esma ile yakından ilgilenen Kumbuzoğlu, “Sen çok özel ve güzel bir kızımızsın. Tebessümün hiç solmasın” dedi.
Kadına karşı şiddetle mücadele semineri Ordu’da yapıldı
İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Valiliği'nin ev sahipliğinde Kadına Karşı Şiddet İle Mücadele Semineri'nin ilki Ordu’da yapıldı. Seminere Vali Muammer Erol da katıldı.
Gabar Dağı'nda 22. petrol kuyusu açıldı
1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Esma Çevik Petrol Üretim Sahası'nda bir kuyunun daha açılışı yapılarak, üretime başlandı. Kuyunun açılışını yapan Vali Cevdet Atay, "Hedefimiz olan günlük 35 bin varil üretmeye bir adım daha yaklaştık" dedi.
Cumhuriyete tanıklık eden Esma nineyi ziyaret etti
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık eden 107 yaşındaki Esma Toğa'yı evinde ziyaret etti.
Gabar Dağı'ndan çıkan ham petrolü inceledi
1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan petrol sahasında çalışmalar devam ediyor. Alanda inceleme yapan Şırnak Valisi Cevdet Atay, kuyulardan çıkartılan ham petrol numunelerini inceledi.
Esma Atasever
Harmancık Kaymakamı
Gönüllere dokundu
Vatandaşları hanelerinde ziyaret eden Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, “Burada bir kişinin bile gönlüne dokunabildiysek ne mutlu bize" dedi.
Köy kahvesinde halkın taleplerini dinledi
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Karıncalı ve Çayağzı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Kaymakamlık hayaliyle engelleri bir bir aşıyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kaymakam olma hayali ile engelleri aşan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü 3. sınıf öğrencisi Esma Bezgin'i makamında konuk etti.
‘Gözünüz arkada kalmasın’
Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, akşam saatlerinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Esma Sultan Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti. Kızını merak eden bir anneyle telefonla görüntülü konuşan Kaymakam Sülün, anneyi, “Gözünüz arkada kalmasın” diyerek rahatlattı.
Beypazarı Festivali'nde demir dövüp ok attılar !
Ankara Beypazarı'nda bu yıl 26.’sı düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivali, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi’nin dedesinin kabrinin bulunduğu Hırkatepe mahallesinde yapılan dualar ve kesilen kurbanla başladı. Kaymakam ve davetliler demir dövüp ok attı; otağ çadırı önünde sinsin ateşi yakıp seğmenleri izledi.
Atık malzemelerden kütüphane kurdular!
Sivas'ta öğrenci ve öğretmenler, kullanılmayan otomobil ve bisikletin de aralarında bulunduğu birçok atık malzemeyi değerlendirerek "Geri Dönüşüm Kütüphanesi" kurdu.