Arama
Arama Sonuçları
112 çağrılarının yüzde 70’i asılsız
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi Koordinasyon Kurulu’na başkanlık yaptı. Vali Yılmaz, 112’ye gelen çağrıların yüzde 70’inin asılsız olduğunu belirterek, 112’nin gereksiz yere aranmamasını istedi.
Çağrıların yüzde 67’si asılsız
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, gelen bir çağrıya cevap verdi. Vali Şıldak, 112 acil çağrının hayat kurtardığını belirterek, gereksiz yere meşgul edilmemesini istedi.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
“Gereksiz ararsak vebale girmiş oluyoruz”
Vatandaşları 112 acil çağrı merkezini gereksiz durumlarda aramamalarını isteyen Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik, “Çünkü acil bir durumda, asılsız bir çağrı gerçekleştirildiğinde vebale girmiş oluyoruz” dedi.
“İnsanımızı gereksiz bürokrasi ile yormayacağız”
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sinop Valiliği’ne atanan Vali Dr. Mustafa Özarslan görevine başladı. Vali Özarslan, "Makamda oturmaktan ziyade sahada ve vatandaşlarımızın arasında olmaya özel önem vereceğim" dedi.
Atık malzemeler muhteşem güzelliklere dönüşüyor
Samsun Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, ilçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Erdoğan Cebeci İlkokulunda devam eden “Atık Kağıt ve Ambalajlardan Aksesuar Yapımı” kursunu ziyaret ederek, ilgililerden kursla ilgili bilgiler aldı.
Tasarruf için iki makam aracından birini satışa çıkardı
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, parasını vatandaşlara hizmette kullanmak üzere iki makam aracından birini satışa çıkardı.
Miniklere 112 Acil Çağrı eğitimi
Şırnak Valisi Osman Bilgin, öğrencilerle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Vali Bilgin, Acil Çağrı Merkezi çalışanları ile birlikte öğrencilere 112'ye gelen asılsız çağrılarının zararlarını anlattı.
Dünya Gıda Günü’nü Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla kutladı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Dünya Gıda Günü’nü Sevgi Evleri’ndeki kalan çocuklarla kutladı. Çocuklarla pasta kesen ve eğlencelerine ortak olan Vali Şimşek, gıda israfının önlenmesinin önemini vurguladı.
Yerli ve milli pasaportun üretimi başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şubat ayında verdiği talimatla çalışmalarına başlanan yerli ve milli pasaportlar üretime başlanıyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, yerli ve milli pasaportların 25 Ağustos'ta üretimine başlanacağını açıkladı. Aygöl, yeni pasaportların holografik şerit, hayalet resim, metamorfik desen gibi özelliklerle dünyanın en güvenli pasaportu olacağını söyledi.
Şırnak'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların yüzde 87'si asılsız
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Pehlivan, bu yıl 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarların yüzde 87’sinin asılsız olduğunu belirtti.