Arama
Arama Sonuçları
Karakol bahçesine hatıra fidanı dikti
İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan Dil Eğitimi ve Yurt Dışı Dil Stajı programlarına katılmak üzere Balıkesir Gömeç’ten ayrılacak olan Kaymakam Mehmet Şirin Altay onuruna ilçemizdeki kurum amirleri tarafından veda yemeği düzenlendi.
Kaymakam ve Başkan 100. yıl için daldı
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde Kaymakam Mehmet Şirin Altay ile Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla dalış yapıp, su altında Türk bayrağı açtılar.
“Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz”
Mülki idare amirleri camiasına yeni kan olan 111. dönem kaymakam adaylarının önemli bir kısmı bugün ilk kaymakamlık görevine başladı. İlk görev heyecanını yaşayan kaymakamlar, “Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz” dedi.
M. Şirin Altay Gömeç, Ramazan Çelebi Balışeyh kaymakamlığına atandı
Yozgat Yenifakılı Kaymakamı Mehmet Şirin Altay Balıkesir Gömeç Kaymakamlığına, Çorum Dodurga Kaymakamı Ramazan Çelebi ise Kırıkkale Balışeyh kaymakamlığına atandı.
Abdulkadir Demir
İlkadım Kaymakamı
Ümit Altay
Dörtyol Kaymakamı
Şeref Gülyer
Darende Kaymakamı
Öğrencilerin derslerine konuk oldu
Balıkesir Gömeç Kaymakamı Şeref Gülyer, ziyaret ettiği okullarda sınıfları gezerek öğrencilerin derslerine misafir oldu.
Mehmet Şirin Altay
Gömeç Kaymakamı
2 bin kişiye kuru fasulye ve pilav dağıtıldı
Kayseri Kocasinan’da düzenlenen "Gömeç Fasulyesi Tanıtım Etkinliği"nde yaklaşık 2 bin kişiye kuru fasulye ve pilav ikram edildi.
Nurettin YAVUZ
Boztepe Kaymakamı
Adil KARATAŞ
Esenler Kaymakamı
Önder COŞĞUN
Palandöken Kaymakamı
İsmail DEMİR
Adilcevaz Kaymakamı
Akgün CORAV
Bursa Vali Yardımcısı
Naif YAVUZ
Gürsu Kaymakamı
Ahmet SOLEY
Gömeç Kaymakamı