Arama
Arama Sonuçları
Öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü: Yayalar kırmızı çizgimiz
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu himayesinde Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Valilik Hizmet Binası önündeki yaya geçidinde, yayaların güvenliği ve trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenen “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” etkinliği düzenlendi.
"Okumadan geçen bir gün, yitirilmiş bir gündür”
Bayburt Aydıntepe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, 60. Kütüphane Haftası programına katıldı. Kaymakam Böçkün, "Okumadan geçen bir gün, yitirilmiş bir gündür” dedi.
Türkiye şehitleriyle yürüyecek
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 5-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" Sarıkamış Şehitlerinin 109. Yılı Anma Programı hazırlıklarını yerinde inceledi.
Kızılay'a aşevi desteği verecek
Kızılay görevlileri, Hakkari Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek, kente yapılması planlanan aşevi için destek istedi. Vali Çelik ise, "Hakkari’ye aşevi yapılması için elimden gelen desteği vereceğim" dedi.
“Ahilik toplumun yoluna yine ışık tutacak”
Esnafları ziyaret ederek Ahilik Haftası’nı kutlayan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bir demirci dükkanında demir dövdü. Vali Coşkun, “Ahilik, dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da bu toplumun yoluna ışık tutacak; iyiliğe dair yürüyüşümüz ahiliğin manevi muhafazası altında güvenli ve istikrarlı çizgisini devam ettirecek” dedi.
Yaşlı esnaf Valiyi alnından öptü
Kars Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Vali Ziya Polat, ileri yaşlarına rağmen hala çalışan esnafların elini öptü. Elini vermeyen yaşlı bir esnaf da Vali Polat’ı alnından öptü.
Yöresel yemeklerin tadına baktı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 21-27 Mayıs “Türk Mutfağı” Haftası etkinlikleri kapsamında Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa katıldı.
“Söz konusu insan ise trafikte 1 can kaybı bile fazladır!”
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün katılımıyla, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla biz dizi etkinlik düzenlendi.
‘Sağlık, aşıyla koruma altında’
Sakarya Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Dünya Aşı Haftası sebebiyle, aşı farkındalığını sağlamak amacıyla Serdivan Kapalı Spor Salonunda, “Voleybol Federasyonu Genç Bayanlar Grup Birinciliği” müsabakasının ödül törenine katıldı.
Hilvanlı üniversite öğrencileri bu yıl da unutulmadı
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2021 yılından itibaren düzenli olarak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine biri güz, biri de bahar döneminde olmak üzere yılda iki defa nakdi yardım yapılıyor.
Kaymakam İsa Bertan, vatandaşlarla iftarda buluştu
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, vatandaşlarla iftarda buluştu. Kaymakam Bertan, Gürsu Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.