Arama
Arama Sonuçları
"Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin"
İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin" dedi.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Emekli kaymakama Bakırköy Belediyesi'nde yeni görev
Sakarya Akyazı’nın efsane kaymakamı Cemalettin Özdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu imzası ile Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Genç Ofis'in açılışını yaptılar
Adana İmamoğlu Kaymakamı Osman Şahin ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, öğrencilerle birlikte Şehit Mehmet Atıcı Anadolu Lisesinde Genç Ofis’in açılışını yaptı.
"Kar sürecini yüz akı ile atlatacağız"
İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında, “Kış Tedbirleri Toplantısı” ilgili kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Gül, "İstanbul’umuzda 26 Kasım Pazar günü kar yağışı bekleniyor. İnşallah kar sürecini yüz akı ile atlatacağız " dedi.
Diyarbakır'da 500 öğrenci hafız oldu
Diyarbakır’da müftülüklere bağlı Kur'an kurslarında öğrenimlerini tamamlayan 300 erkek ve 200 kadın hafız öğrenci için "İcazet Merasimi" düzenlendi. Programa katılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, öğrencileri tebrik etti.
Hasan Ali Kurt
Aladağ Kaymakamı
Cumhuriyet’in 100. yılı, ‘rutinin dışına çıkılarak’ kutlanacak
İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlamaları hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Diyarbakır’da Fetih Yürüyüşü
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır'ın Fethi'nin 1384 yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, Fetih Cami'nden Hz. Süleyman Cami'ne gerçekleştirilen Fetih Yürüyüşü'ne katıldı.
Mehmet Aksu, Samandağ Kaymakamlığına atandı
Adana İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu, Hatay Samandağ Kaymakamlığına görevlendirildi.
Mustafa KOÇ
Ağrı Valisi
Ortaokul öğrencisinden kaymakama şiir
Sivas Divriği Kaymakamı Yakup Papaker, Danacı Sadık Özgür Ortaokulu öğrencisi Elifnaz Çağlayan ve ailesinin misafiri oldu.
Osman Şahin
İmamoğlu Kaymakamı
Alper Tanrısever
Mülkiye Müfettişi
Kommagene Bienali’ne hayran kaldı: Dünya çapında bir organizasyon olmuş
Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, TV100 Televizyonu’nda Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı programında Uluslararası Kommagene Bienali’ni övgüyle anlattı. Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Kâhta Kaymakamı Selami Korkutata’yı tebrik eden Fuat Uğur, “Dünya çapında bir organizasyon yapmışlar” dedi.
Mustafa Salih BAYRAM
İkizdere Kaymakamı
100. yıla özel Millî Pul Sergisi
Kütahya Valisi Ali Çelik, Büyük Zafer’in 100. yılı kutlamaları kapsamında PTT ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen, Millî Mücadele ve 2022 Kütahya Millî Pul Sergisi’nin açılışına katıldı. Vali Ali Çelik, “Büyük Zafer’in 100. yılında bu anlamlı serginin kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’da olması ayrı bir öneme sahip” dedi.
Dr. Savaş Ünlü
Göç İdaresi Başkanı
Gökay İÇEN
Hatay Vali Yardımcısı
Emrah BÜTÜN
Şirvan Kaymakamı
Murat Sefa DEMİRYÜREK
Kırşehir Valisi
Mustafa Berk Çelik
Erzurum Vali Yardımcısı
Mehmet AKSU
Yüreğir Kaymakamı