Arama
Arama Sonuçları
15 Temmuz Şehitler Parkı açılışa hazır
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, açılış öncesi son hazırlıkları tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda incelemelerde bulundu.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
Çevre yollarını birbirine bağlayacak bulvarda teftiş
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Silvan Çevre Yolu ile Elazığ Çevre Yolunu birbirine bağlayacak olan Şeyh Sait Bulvarı'nda devam eden çalışmaları inceledi.
“Gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ile birlikte belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, “Gençlerimiz ve daha yeşil bir Diyarbakır için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Erciş’te ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ açıldı
Van’ın Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ törenle hizmete açıldı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Van Gölü kıyısında böyle bir büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı.
Bölgenin en donanımlı mesire alanı Cizre’de kuruluyor
Dirsekli’de 60 dönümlük alan, Cizre Belediyesi tarafından düzenlenerek bölgenin en büyük ve en donanımlı mesire alanına dönüştürülüyor.
Yılın ilk ziyareti Bünyan’a
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2023 yılının ilk ziyaretini Bünyan ilçesine gerçekleştirdi.
Meslek Lisesi öğrencileri, okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor
Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde il genelinde ihtiyacı olan okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor.
‘Gözünüz arkada kalmasın’
Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, akşam saatlerinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Esma Sultan Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti. Kızını merak eden bir anneyle telefonla görüntülü konuşan Kaymakam Sülün, anneyi, “Gözünüz arkada kalmasın” diyerek rahatlattı.
Şehit 3 öğretmenin okulu, yaşam alanı oldu
Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları hazırlığı yaptıkları sırada PKK’lı teröristlerce şehit edilen 3 öğretmenin görev yaptığı Altunyaprak İlkokulu yaşam alanına dönüştürüldü.
Sezar’ın mirası tarihi Zile Kalesi, yeni çevre düzenlemesiyle ziyaretçilerini bekliyor
Görkemi, ihtişamı ve gösterişiyle binlerce yıldır dimdik ayakta duran, Anadolu'nun en güzel eserlerinden Zile Kalesi'nin çevresi yeniden düzenlendi. Tokat'ın en fazla turist alan yeri olan Zile Kalesi, doğal taş yürüyüş yolları, temaşa alanları ve yeni çevre düzenlemeleriyle yeni ziyaretçilerini bekliyor.