Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış;

Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı....

Resim

KURDELAYI İL PROTOKOLÜ KESTİ

İl protokolünün katıldığı programda, Bitlis’in terör belasından kurtulması ile artık Bitlis’te turizmin ve istihdamın konuşulmaya başlandığını belirten Vali Çağatay, bu güzel projeyi Tatvan’a kazandırdığı için Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve ekibine teşekkür etti.

Protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesen Vali Oktay Çağatay vatandaşlarımızla birlikte halay çekti.

Program bitimi mesire alanını gezen Vali Oktay Çağatay, vatandaşlarla sohbet etti.

Resim

300 DÖNÜMLÜK ALANIN 200 DÖNÜMÜ TAMAMLANDI

Tatvan Belediyesi tarafından 300 dönümlük alana yapılan mesire alanının ilk etabı olan 200 dönümlük alan tamamlandı. Mesire alanını ilk gününde 10 bin kişinin üzerinde vatandaş ziyaret etti. Yoğun katılım ile açılan Mesire alanının içerisinde şelale, amfi tiyatro, şifalı su kapalı havuz alanı, basketbol, semt, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, piknik alanları, kamelyalar, barbeküler, tandır evi, bay ve bayan WC, mescit, çocuk emzirme odası, köprüler, yürüyüş alanları, patika yol ve otopark alanları yer alıyor.

Resim

BURAYA TERÖR ÖRGÜTÜ KORKUSUNDAN KİMSE GELEMEZDİ

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Halkımızın piknik yapacağı, çocuklarıyla hafta sonu vakit geçireceği alanları çeşitlendirmek istedik. Prestij projelerimizden biri olan Mesire alanını yapmanın mutluluğu ve bahtiyarlığını taşıyoruz” dedi. Geylani, “Bu bölgeye daha önce vatandaş terör örgütü korkusundan gelemezdi. Biz bu alanı ıslah ederek prestijli bir alan haline getirdik” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum