Arama
Arama Sonuçları
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
Vali, gençlere köfte ekmek hazırladı
Bakı Gölü Gençlik Kampını ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, gençlere ekmek arası köfte ikram etti.
Vali Kumbuzoğlu'ndan gülümseten paylaşım
Hayat Boyu Eğitim Haftası dolayısıyla düzenlenen sergiye katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bir gençle arasında geçen diyoloğu anlattı. Bir gencin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen Vali Kumbuzoğlu, "Ah gençler ah! Onu da bize yaptırıyorlar" dedi.
Şampiyonlara başarılar diledi
Aksaray ve Kayseri Bölge finallerinde birinci olup TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak öğrencilerle bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Şampiyon Misafirlerimiz... Sevgili gençler, başarılarınız daim olsun" dedi.
"Hepsi çakı gibi asker oldular"
Engelli gençlerin temsili yemin törenine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Birliklerine teslim olup tıraş oldular, bot bağladılar. Hepsi çakı gibi asker, Kahraman Mehmetçik oldular, tekmil verdiler" dedi.
Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaklaşmakta olan Anneler Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programda aziz şehitlerin kıymetli anneleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.
Talha'nın TOGG isteğini yerine getirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören Talha’yı unutmadı. Vali Kumbuzoğlu, Talha'nın TOGG’a binme istediğini de yerine getirdi.
Türkiye'de ilk ve tek mumya bölümü bulunan müzeyi gördünüz mü?
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kedi, bebek ve yetişkin mumyalar ile Türkiye’nin ilk ve tek mumya salonuna sahip Aksaray Müzesi'ni herkesin görmesi gerektiğini belirtti.
Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, seçimlerin yenilenmesine karar verilen Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi.
Ihlara Vadisi’nde büyülü doğa yürüyüşüne öncülük etti
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ‘Turizm Haftası’ nedeniyle tertip ettiği etkinlikleri kapsamında, il protokolü, lise ve üniversiteli gençler ve vatandaşlarla birlikte ‘Geleneksel Ihlara Vadisi Yürüyüşü’ne iştirak etti.
Milletvekiline ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Milletvekili Hüseyin Altınsoy’u ziyaret ederek sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
"Biz büyük bir aileyiz"
Vali yardımcıları, kaymakamlar ve onların aileleriyle iftarda bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Biz büyük bir aileyiz" dedi.
"Gençler, sizi de gençleştiriyorlar"
Kent merkezinde gezen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, gençlerle bol bol sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu, "Gençler, bu toplumun parçası değil sadece, aynası da aynı zamanda. Bir özellikleri daha var. Sizi de gençleştiriyorlar" dedi.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
“Bir duada yer alalım istedik”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek moral verdi.
"Gençlerin özgüveni sokaklara estetik katıyor"
Kent merkezinde gezen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şarkı söyleyen sokak sanatçısı gençlerle de sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu, "Gençlerin özgüveni şehrin karmaşasına inat sokaklara bir renk ve estetik katıyor" dedi.
Hatice teyzenin iftar sofrasına konuk oldu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 99 yaşındaki Hatice teyze ile iftar yaptı.
Özel çocuk Hayrullah'ı forma ile sevindirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, özel çocuk Hayrullah’ı çok sevdiği Beşiktaş forması ile sevindirdi.
“Her yerde İstiklal Marşımızı okutması dileğiyle”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Çin’de düzenlenen organizasyonda Para Badminton Dünya Üçüncüsü olan milli sporcu Halime Yıldız’ı kutladı.
"Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Ihlara Cam Teras Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi. Cam terasın korkuluklarını tutarak alanda inceleme yapan Vali Kumbuzoğlu, espri yaparak, "Korkuluklardan tutunuyoruz çünkü cam teras henüz bitmemiş. Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz" dedi.
“Dokunmak mümkün müdür hatıra, sabır, vefa, ömür hatta zamana?
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, cumartesi gününü köy ziyaretlerine ayırdı. Ulukışla ve Sapmaz köylerine misafir olan Vali Kumbuzoğlu, köy sakinlerinin talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Vali Kumbuzoğlu, köylerdeki yaşlılarla özel olarak ilgilenerek ellerini öptü. Kumbuzoğlu, Ulukışla köyünde zamana direnen kerpiç bir evin önünde oturan yaşlı çiftin de hatırını sorarak, “Dokunmak mümkün müdür hatıra, sabır, vefa, ömür hatta zamana? Bizce evet” notu düştü.
“İçinde kötülük olmayan tek şey”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, öğrencilerin okuma, okuduğunu anlama ve yazma becerilerinin gelişmesi amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Okuma Günlüğüm Projesi” kapsamında Emlak Kredi İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Kumbuzoğlu, “Çok büyük olmasına rağmen içinde zerre kötülük olmayan tek şey çocukların yüreğidir” dedi.
"Sevginin dili evrenseldir"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu, "Talip olduğumuz şeyi esirgemediler. Sevginin dili evrenseldir. İyi ki varlar" dedi.
“Bize her yer …”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, hafta sonunda şehrin tarihi ve tabii değerlerini ziyaret etti. Taşın sana dönüştüğü Sofular Vadisi’ni de gezen Vali Kumbuzoğlu, Trabzonspor logosunun kazındığı taşların önünde fotoğraf çektirerek, “Bize her yer …” dedi.
“Gençlerimizin manevi ihtiyaçlarını da karşılamalıyız”
Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele kapsamında; Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı Aksaray’da düzenlendi. Aksaray Valiliği ev sahipliğinde Ankara Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat Valileri ile emniyet müdürleri, jandarma komutanları ve ilgili birim amirleri katıldı.
"Semt pazarı kusursuz bir orkestra gibi"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, semt pazarını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu, “Mevsim kış olsa da emeğin sıcaklığı var her yerde. Bereketli olsun” dedi.
Şehidin doğum gününde yeğeni dünyaya geldi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Gökhan Delen’in kendisiyle aynı gün dünyaya gelen yeğeni Elzem Meva’yı ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, "Ay yıldızın gölgesinde ömrü bereketli olsun" dedi.
Masumiyetin adı Esma
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil ilçesinde okul açılışları yaptı. Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nun açılışında Esma ile tanışan Vali Kumbuzoğlu, küçük Esma’nın ilgisiyle karşılaştı. Kendisi de Esma ile yakından ilgilenen Kumbuzoğlu, “Sen çok özel ve güzel bir kızımızsın. Tebessümün hiç solmasın” dedi.
İhraç edilen kamyonların büyük kısmı Aksaray’da üretiliyor
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrika Müdürü Prof. Dr. Ulf Raese ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu fabrika ile ilgili bilgi aldı.
Şehidin emaneti minik Sümeyye’nin velisi oldu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Şehit Uzman Çavuş Polat Özbek’in kızı Sümeyye Özbek’i Valilik makamında misafir etti. İlk karne heyecanını Vali Kumbuzoğlu ile paylaşan Özbek karnesindeki ‘Pekiyi’leri gösterip sevincini dile getirdi.