Arama
Arama Sonuçları
Şehitler adına 485 fidan toprakla buluşturuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Orman Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde düzenlenen Şehitler Ormanı Fidan Dikim etkinliğine katıldı.
"Genç şefler Beyoğlu’nun kalbinde yetişiyor"
İstanbul'un Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, Mustafa Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, "Gastronomi hızla gelişen bir alan ve Beyoğlu gastronominin merkezi. Genç şefler Beyoğlu’nun kalbinde yetişiyor" dedi.
“Rabbim bizi şehitlerimize karşı mahcup etmesin”
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit aileleri ve evlatlarına yönelik “Şehit Çocuklarına Vefa” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. Kahraman şehitlerimizin yavruları, aziz devletimize ve bize emanet. Rabbim bizi onlara karşı mahcup etmesin” dedi.
"Onların mücadelesi hiçbir şeyle ölçülemez"
Gazi ve gazi aileleriyle bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Aziz vatanımız uğruna canı pahasına mücadele etmiş ve bu yolda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimizin vatanı için verdiği mücadele hiçbir şeyle ölçülemez" dedi.
Vali Yardımcısı Kan, aday adayı oldu
Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, belediye başkan adaylığı için görevinden istifa etti.
"Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz"
Şehit aileleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Bugün vatanımızda huzur içerisinde ve özgürce yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz" dedi.
Tesbih meraklıları fuarda buluşacak
19-22 Ekim tarihleri arasında 2’si gerçekleştirilecek olan Adana Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Yavuz Selim Köşger, tüm tesbih ve doğal taş meraklılarını fuara davet etti.
Huriye Küpeli Kan
Adana Vali Yardımcısı
Adana, lezzet festivaline çağırıyor
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6-8 Ekim’de düzenlenecek lezzet festivaline tüm Türkiye’yi davet ederek, “Adana Türkiye’nin lezzet başkentlerinden birisi. Yüzlerce Adana lezzetini aynı mekanda tatma imkanı olacak. Tüm Türkiye’yi bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Buyursunlar gelsinler, Adana lezzetlerini doya doya tatsınlar” dedi.
683 vatandaşın daha gönlünü ve duasını aldı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Eski Valilik binasında düzenli olarak her hafta yaptığı “Halk Günü” toplantısını, bu hafta da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
1.500 gençle Cuma namazı kıldı
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Değerlerimizi Öğreniyoruz’ projesi kapsamında Gençlik Grubu’nun daveti üzerine 1500 gençle birlikte Ulu Cami’nde Cuma namazı kıldı.
Vali Sonel, Mercan’ın küpe takma hayalini gerçeğe dönüştürdü
Ordu Valisi Tuncay Sonel, mikrotia (doğuştan kulak yokluğu, bozukluğu) hastası 11 yaşındaki Mercan Kovan’ın küpe takabilme hayalini gerçeğe dönüştürdü.
“Şehit aileleri başımızın tacı”
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
Köpek saldırısında ölen çocuğun ailesinin acısını paylaştı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Emir Mete Durna'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
693 muhtara ‘faizsiz 1 milyon koyun desteğini’ anlattı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, 'Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var' projesi kapsamında 693 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, projenin detaylarını ve faizsiz koyun desteğini anlattı.