Arama
Arama Sonuçları
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Mersin'in adını Avrupa duyacak
Avrupa'nın hatta dünyanın en prestijli organizasyonlarından "FIBA Euroleague Kadın Basketbol Final Four"a ev sahipliği yapacaklarını belirten Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "İlimizin adını Avrupa’ya duyuracak ve tanıtımına önemli katkılar sunacağız" dedi.
"Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz"
Osmaniye'ye gelen vatandaşları Toprakkale girişinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ve "Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz" tabelası karşılayacak.
“Bize her yer …”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, hafta sonunda şehrin tarihi ve tabii değerlerini ziyaret etti. Taşın sana dönüştüğü Sofular Vadisi’ni de gezen Vali Kumbuzoğlu, Trabzonspor logosunun kazındığı taşların önünde fotoğraf çektirerek, “Bize her yer …” dedi.
“Girişimci öğrenciler, milli şirketler ve ilham veren anlar!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı’nın Sümer Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, okulun içerisinde yer alan tarım alanları ve atölyeleri gezdi. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sümer Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması” etkinliğine katıldı.
İlk kadın bağımlılıkla mücadele merkezi
Türkiye'de bir ilk olan Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin açılışını yapan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Burası, bu illetle mücadelede Türkiye'de adından söz ettirecek önemli bir merkez olacak” dedi.
25 yıl sonrasının Çankırı Valisi'ne mektup gönderdi
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, valilikçe yürütülen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çankırı’da 100 Etkinlik” projesi kapsamında düzenlenen ‘Gelecek Yüzyıla Mektup’ etkinliğinde 25 yıl sonranın valisine mektup yazarak PTT'ye teslim etti.
KYK yurdunda akşam yemeği
Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret ederek ‘Hoş geldiniz’ diyen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, akşam yemeğini sıraya gererek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi.
Şehit ailesini yalnız bırakmadı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dün akşam geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel için JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törene katılarak, şehidin ailesini teselli etti.
Kapalı fırın ve marketlere yaptırım
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Halkımızın ihtiyaçlarını gidermek ve mağduriyet oluşturmamak adına tüm tedbirlerimizi seferber ettik. Özellikle alınan tedbirlere uymayan fırınlar ve gıda satışı yapan (Market) işletmelerle ilgili her türlü yaptırımları yapacağız” dedi.
28 bin fidanla ‘Türkiye Yüzyılı’ logosu
Osmaniye Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Bahçe ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde 28 bin fidan dikilerek "Türkiye Yüzyılı" logosu oluşturuldu.
Viranşehir Kaymakamlığı’nın logosu değişti
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel’in talimatı ile değişen ve gelişen Viranşehir’in vizyonuna ve değerlerine uygun olarak motif, renk ve desenleri ile ilçenin tarihi ve kültürel unsurlarını yansıtan yeni bir logo çalışması yapıldı.
Taşköprü Kaymakamlığı logosunu arıyor
Kastamonu Taşköprü Kaymakamlığı, kaymakamlık logosu için tasarım yarışması açtı. 155 yıllık kadim bir ilçe olan ve bugüne kadar logosu bulunmayan Taşköprü’de, logo oluşturularak kaymakamlığın kurumsal kimliği güçlendirilecek.
Barınak sakinlerini besledi
Nevşehir protokolü, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Nevşehir İl Özel İdaresi, Kapadokya Belediyeler Birliği ve Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Hayvan Barınağını ziyaret etti.
Kantinler dört koldan denetlenecek
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumlar işbirliği ile okullardaki öğrencilerin sağlıklı gıdaya ulaşımını amaçlayan “Kantin Denetim Protokolü” imzalandı.
Ahlat, 1071 Ahlat Şenlikleri’ne hazır
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Malazgirt Zaferinin 951. yıldönümü dolayısıyla Ahlat’ta düzenlenecek olan 1071 Ahlat Şenlikleri öncesinde Ahlat’ta incelemelerde bulundu.
Konya için spor dolu günler başladı
Türkiye’nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleştirildi. Unutulmayacak açılış töreninde yaptığı kısa konuşmada Erdoğan, "Tüm emeği geçenleri şahsım, milletim adıma tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Miahaber marka ve logo tescilli!
Miahaber, Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan ‘Marka Tescil Belgesi’ aldı.
Eyüp GÜRDAL
Saray Kaymakamı
Emin KAYMAK
Gerger Kaymakamı