Arama
Arama Sonuçları
Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaklaşmakta olan Anneler Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programda aziz şehitlerin kıymetli anneleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.
‘Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Kurulu’ toplantı yaptı
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında, seferberlik ve savaş hazırlıklarında kurumlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak amacıyla hazırlanan Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü’nün 21’inci maddesi gereğinde her yıl Nisan ayında yapılması gereken İl Topyekün Savunma Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Planlama ve Koordinasyon Kurulu toplandı.
Vali Çeber, pastanede katmer yaptı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medyadan aldığı davet üzerine ziyaret ettiği pastanede katmer yaptı.
Tarım ve hayvancılığın kalbi Afyon’da atacak
Türkiye’nin farklı illerinden tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerinden 72 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen, 5 gün süreyle misafirlerini ağırlayacak olan Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyelerinin katıldığı programla kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Vali Çelik, başkan vekilliği görevini tamamladı
Hakkari Belediye Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Vali Ali Çelik, görevi tamamladı. Vali Çelik, "Çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Hakkâri’mize yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dilerim" dedi.
İftar sonrası masa tenisi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İpek Yolu Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
Belediye çalışanlarına yüzde 105 zam yaptı
Kars Belediyesi BELTAŞ Teknik Hizmetler A.Ş bünyesinde çalışan 567 personelini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalandı.
“7/24 ilçemizin hizmetindeyiz”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ‘Halk Günü’nde vatandaşları ağırladı. Vatandaşların taleplerinin çözümü için gerekli girişimlerde bulunan Kaymakam Karakaş, “7/24 Hilvan ilçemizin hizmetindeyiz” dedi.
Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi.
179 yeni muhtar evi yapılacak
51 valiliğe 179 muhtar evi için kaynak aktaran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu evlerin 19 Ekim 2024'te açılışını yapacaklarını söyledi. İstanbul’da da Vilayetler Birliği’ne bağlı Muhtar Evi yapılacağını açıkladı.
“Mevsim kış olsa da gönül ortamımızda bahar hakim”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, kendisini sosyal medyadan çaya davet eden aileye misafir oldu. Vali Sarıibrahim, “Çay sizden muhabbet bizden” diyerek davete icabet etti.
TSK’ya bağış yapan öğrencileri ödüllendirdi
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına önemli bir bağışta bulunan Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrencilerin bu örnek davranışı, Türk Silahlı Kuvvetleri için yapılan bağışların değerini vurgulayan bir törenle ödüllendirildi.
"Çok çalışıyor musunuz, Valilik zor mu, Maaşınız ne kadar?"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, BİL-EN (Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon) Projesi kapsamında Merkez Kozabirlik İlkokulu’nu ziyaret etti. Minik öğrencilerin meraklı sorularıyla karşılaşan Vali Aygöl, “Valilik zor mu? Çok çalışıyor musunuz? Vali nasıl olunuyor? Maaşınız ne kadar? Neden Vali oldunuz?” sorularını cevaplamaya çalıştı.
Valilikten Gazze için ‘hayır çarşısı’
Erzurum Valiliği tarafından, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, Filistin’e destek için “Hayır Çarşısı” açıldı.
Fatma teyzenin hayır duasını aldı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Düzgün, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında Dörtdivan ilçesinde 100 yaşını doldurmuş Fatma teyzeyi ziyaret ederek hayır duasını aldı.
“Hizmet aşkımıza yoldaşlık ediyorsunuz”
İlçe ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, “Hizmet aşkımıza yoldaşlık ettiğiniz için her birinize ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Üçüncü Yaş Üniversitesi için imzalar atıldı
Sinop Valiliği himayesinde, Sinop Üniversitesi'nin koordinesinde ve ilgili kurumların iş birliği ile, üçüncü yaş grubundaki (60 yaş ve üzeri) büyüklerin, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel yaşamlarına destek olmak, öğrenme zevkini hayat boyu sürdürmelerini sağlamak amacıyla; “Üçüncü Yaş Üniversitesi (3YÜ)” projesi hayata geçirildi.
“Yurtlarımız eğitim öğretime hazır”
Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret etti.
“Ev ödevimizi not ettik”
Sinop’un Boyabat ilçesinde yılın ilk çeltik hasadına katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, çiftçilerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, “Ev ödevimizi not ettik” dedi.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Kaymakamlar Kararnamesi yayımlandı
Merakla beklenen Mülki İdare Amirleri Kararnamesi, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.
Mükerrem Ünlüer
Kahramanmaraş Valisi
Alanya’da turizm 12 aya yayılacak
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya’da faaliyet gösteren Corendon Tur ve turizm işletmecileri ile birlikte Alanya turizmiyle ilgili istişare ve bilgilendirme toplantısına katıldı.
Motosikletli gence baba öğüdü veren polise ödül!
Samsun'da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın arayarak tebrik ettiği trafik polisini Samsun Valisi Zülkif Dağlı, bir maaşla ödüllendirdi.
“Elinize değil yüreğinize dokunuyoruz”
Şanlıurfa’daki diyabetli 420 çocuğa sensörlü glikoz ölçüm cihazı teslim etmenin sevincini yaşayan Vali Salih Ayhan, “Minik parmaklar artık iğneyle acımayacak” dedi.
Emekli maaşından artırıp depremzedelere bağışladı
Depremden sonra emekli maaşını depremzedelere bağışlayan Köşk Huzurevi sakinlerinden Haşim Küçük, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret ederek bir kez daha bağışta bulundu.
Vali Yardımcısı’ndan “Aday Adayı Adayı” şiiri
Yazdığı şiirler ile büyük beğeni toplayan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, son yazdığı “Aday Adayı Adayı” şiiriyle milletvekili adayı olmayı düşünen bürokratlara mesaj verdi.
Emekli maaşından biriktirdiğini depremzedelere bağışladı
Kastamonu’nun Devrekani ilçesi sakinlerinden Mustafa Şen amca, emekli maaşından biriktirdiği 50 bin TL’lik miktarı Devrekani Kaymakamlığı aracılığıyla AFAD' a bağışladı.
Vali 3, kaymakamlar 1’er maaşını bağışladı
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Kahramanmaraş merkezli 11 şehirde yıkıma neden olan depremden zarar gören vatandaşlara kendisinin 3 maaş, ilçe kaymakamlarının ise 1’er maaşını bağışladığını söyledi. Vali Kızılkaya ayrıca, Bilecik’te 8 milyon 486 bin 375 lira nakdi yardımın AFAD’a gönderdiğini ifade etti.
Şubat maaşını AFAD’a bağışladı
Batman Valisi Ekrem Canalp, şubat ayı maaşını depremzede vatandaşlara ulaştırmak üzere AFAD’a bağışladı.