Arama
Arama Sonuçları
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Bir yıldır yatağa mahkum şehit annesinin hayır duasını aldı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, bir yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan Şehit Satı Yanaşoğlu’nun annesini ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
“Yaşadığımız o karanlık günleri asla unutmayacağız”
Türkiye'de demokrasiye vurulan darbelerden biri olan 28 Şubat postmodern darbenin bugün 27. yıl dönümü. Mülki idare amirleri de 28 Şubat’ın yıl dönümünde mesajlar yayınlayarak, “O karanlık günleri unutmayacağız” dedi.
"Valilere kibir değil tevazu yaraşır"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Valiler Buluşması'nda konuştu. Bakan Yerlikaya, "Bulunduğu şehrin kahvesinde, parkında vatandaşıyla birlikte bir bardak çay içemeyen, bir kapıyı çalıp da vatandaşının sofrasına diz kırmayan, gece gündüz demeden milletinin yanında olmayan bir vali, asla başarılı olamaz. Valilere kibir değil tevazu, enaniyet değil samimiyet, sertlik değil şefkat yaraşır" dedi.
‘Yüreğimdesin Filistin’
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; Akdeniz Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Kent Konseyi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şube Başkanlığı iş birliği ve koordinasyonunda düzenlenen “Yüreğimdesin Filistin” konulu liselerarası düzenlenen resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.
Kadına karşı şiddetle mücadele semineri Ordu’da yapıldı
İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Valiliği'nin ev sahipliğinde Kadına Karşı Şiddet İle Mücadele Semineri'nin ilki Ordu’da yapıldı. Seminere Vali Muammer Erol da katıldı.
"Üretmeyen, tüketilmeye mahkûmdur"
Tekirdağ'ın Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene-1 OSB'de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, "Üretmeyen, tüketilmeye mahkûmdur. Üreterek ülkemize katkı sunan sanayicilerimize teşekkür ederim" dedi.
Mithat Paşa’dan TROY’a bir bağımsızlık serüveni
Gazeteci Halil İbrahim İzgi, Mithat Paşa’dan TROY’a bir bağımsızlık serüveni olan Ziraat Bankası’nın kuruluş hikayesini sosyal medya hesabından anlattı.
“Muhtarlarımızın desteği olmadan hiçbir mücadeleyi başaramayız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programında şehirde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
Mahkumların el emekleri sergide
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutukluların eserlerinden oluşan Resim ve El Sanatları Sergisi'nin açılışını yaptı.
“Bugün hayatımın en mutlu ve özel günlerinden biri”
Kars Gündüz Engelli Bakım Merkezi’nin açılışı, Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, protokol üyeleri, engelliler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
“Atıf Hoca da ziyaret edenler de hain değil”
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İskilipli Atıf Hoca’yı anma törenine katıldığı için hakkında yapılan ağır eleştirilere cevap verdi. Vali Çiftçi, “Atıf Hoca hâin olmadığı gibi ziyaret edenler de hâin değildir. Kem söz sahibine aittir” dedi.
Urfa’daki operasyonun startını Bakan Soylu verdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Valilik önünde gerçekleşen basın açıklaması öncesi Balıklıgöl Dergah Camisinde sabah namazına kıldı. Namaz sonrası Şanlıurfa önünde operasyon emrini bekleyen İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğünden yaklaşık 3 bin personel, gerekli talimatın ardından harekete geçti.
Kadın mahkumların hikayelerini dinledi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret ederek, kadın mahkumlarla sohbet etti.
Biz Karaman'dan gider olduk, kalanlara selam olsun!
Valiler kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, “Biz Karaman'dan gider olduk, kalanlara selam olsun, haydi eyvallah” diye Karaman’a veda etti.