Arama
Arama Sonuçları
Tunceli olası bir depreme hazırlık yapıyor
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, olası bir depreme karşı boşaltılan hasarlı binaların yıkım işini, Jeolojik-Jeoteknik Microbölgeleme Etüt ve konteyner kent yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
“Hâfız-ı Kur’an’ın alnından öpülür”
Genç hafızların icazet törenine katılan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “Hâfız-ı Kur’an olanın, muhafızı Hz. Allah olur. Hâfız-ı Kur’an’ın alnından öpülür” diyerek icazet belgelerini verdi.
Kudret Kurnaz
Gaziemir Kaymakamı
Cumhuriyetle yaşıt Fatma nineye karanfil
Tunceli Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla ilçenin en yaşlılarını ziyaret ederek, karanfil takdim etti.
29 Ekim 2023'te bir tek terörist kalmayacak
TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Soylu, "'İnlerine gireceğiz' diye söz vermiştik, inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. Tarihi Meclisin huzurunda bu ülkenin bir evladı olarak söylüyorum, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında bu ülkenin sınırlarında, dağlarda bir tek terörist kalmayacak" ifadelerini kullandı.
Şehit Necmettin öğretmen kabri başında anıldı
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek, Torul Kaymakamı Orhan Ayaz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile öğretmenler, şehit Necmettin Yılmaz öğretmenin Torul'a bağlı Demirkapı köyündeki kabrini ziyaret etti.
100. yıla özel pul ve zarf
Kütahya Valisi Ali Çelik, PTT A.Ş. ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu iş birliğiyle Büyük Zafer’in 100. yılı kapsamında, Büyük Zafer'in şehri Kütahya'da düzenlenen Millî Pul Sergisi Palmares Ödül Töreni’ne katıldı.
Yıllardır yasaklı Tunceli yaylaları hayvanla doldu
Bölgede terör nedeniyle yıllardır yasaklı olan yayla ve meralar Tunceli Valiliği koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen başarılı operasyonlarla huzura kavuştu.
Deniz Pişkin
Seydişehir Kaymakamı
Erdoğan KANYILMAZ
Çorum Vali Yardımcısı
Mustafa Ünver BÖKE
Milas Kaymakamı
Mehmet Çağatay ÇAKAL
Pülümür Kaymakamı
Kubilay Ant
Eskişehir Vali Yardımcısı
Emrah UZUN
Ceylanpınar Kaymakamı
'Efsane Kaymakam' Alper Balcı Fethiye’de görevine başladı
Ağrı’nın Diyadin ilçesinden Fethiye Kaymakamlığı’na atanan Alper Balcı, görevine başladı.
Alper Balcı
Kırşehir Vali Yardımcısı