Arama
Arama Sonuçları
Hutbe okuma yarışması birincisine ödül
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Sultan Bayezid Camiinde düzenlenen, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Programına katıldı. Programda ayrıca Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, yarışmacı öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar yer aldı.
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
“Gençlerden tek beklentimiz gayret göstermeleri”
Şehzadeler Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi açılışına katılan Manisa Valisi Enver Ünlü, “Gençlerden tek beklentimiz cennet vatanımızı ve kadim medeniyetimizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarabilmek için gayret göstermeleridir” dedi.
Şehzadeler’den Elmadağ’a uğurlandı
Şehzadeler’e 5 yıl hizmet eden Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara, yeni görev yeri olan Elmadağ’a Şehzadeler Kaymakamlığı önünden uğurlandı.
Sedat’ın yazlık ayakkabılarını da giydirdi
İhtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturarak çok sayıda engelli, yaşlı ve mağduru sevindiren Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, ayağındaki bozukluk nedeniyle 30 yıl boyunca ayakkabı giyemeyen Sedat’ı ameliyat ettirip 6 ay önce ortopedik ayakkabı giydirmişti. Özmen, dün de Sedat’ın yazlık ayakkabısını bizzat giydirdi.
Cemal Hüsnü Çaykara
Elmadağ Kaymakamı
Hanelere misafir oldu
Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yeni Harmandalı ve Güzelköy mahallelerinde hane ziyaretinde bulunarak, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
“Bu aile için ne yapsak az kalır”
Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, evlatlarını vatan için şehit vermiş Demir ailesinin en büyüğü olan 79 yaşındaki Ayşegül teyzeye tekerlekli sandalye hediye etti.
4 yetim kardeşi 'ev' sahibi yaptı
Manisa'da, anneleri kalp krizinden vefat eden 4 kardeşe Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in başlattığı yardım kampanyası ile 'ev' yapıldı.
Mesir Macunu Festivali’nde 3 yıllık hasret sona eriyor
Dünyanın Somut Olmayan Kültürel Mirası listesinde yer alan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali üç yıllık korona virüs engeli sonrasında yeniden düzenlenecek. Komite tarafından festivalin başlangıcı 26 Nisan olarak belirlenirken 30 Nisan Pazar günü gerçekleşecek saçım töreniyle festival sona erecek.
Minikler, yerli malını Sebze Hali’nde öğrendi
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Hali’nde düzenlenen ‘Yerli Malı Haftası Kutlama Programına’ katıldı.
İlk ayakkabısını vali yardımcısı giydirdi
Manisa'da, fiziksel engelli Sedat Şık ameliyat edildi. Şık, kendisi için yapılan 6 santimetre yüksekliğindeki ortopedik ayakkabısını giydi. Şık, ilk kez giymenin mutluluğunu yaşadığı ayakkabılara "Canım benim" diyerek sarıldı.
Bağımlılığa karşı ‘gönüllüler sahada’
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Kızılay ile Yeşilay işbirliğinde gençlerin sağlıklı yaşam ve bağımlılık konusundaki farkındalıklarını arttırmak amacıyla hazırlanan ‘Gönüllüler Sahada’ projesi tanıtım toplantısına katıldı.
‘Kabin Takın Hayatta Kalın'
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, traktör kazalarında ölüm oranını en aza indirmek amacıyla traktör kabini kullanımının önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan 'Kabin Takın Hayatta Kalın' projesi programına katıldı. Programda projeye katkı sağlayanlara plaket verildi.
Amasya'da en iyi kiraz üreticilerine ödül
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kiraz Teşvik Yarışmasında ‘Amasya’nın En İyi Kirazını’ yetiştiren üreticilere ödüllerini verdi.
Şehzadeler şehrinden Peygamberler şehrine gönül köprüsü!
Manisa’nın Köprübaşı ilçesi Kaymakamı Ramazan Taşkın, ilçedeki esnaflar için Şanlıurfa gezisi düzenledi. Daha önce muhtarlarla benzer bir gezi yapan 'Urfa aşığı' Kaymakam Taşkın, Manisa ile Urfa arasında kopmaz bir gönül köprüsü kuruyor.
Fatih Genel
Şehzadeler Kaymakamı