Arama
Arama Sonuçları
Söke'de çıkan yangın devam ediyor
Söke ilçesinde devam eden yangın bölgesinde inceleme yapan Aydın Valisi Yakup Canpolat, "Amacımız yangını kısa zamanda kontrol altına almak. Şu anda 9 helikopter ve 9 uçak yangına müdahale ediyor" dedi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın 3 gündür devam ediyor
Aydın'ın Söke ilçesinde, 3 gün önce kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale devam ediyor. Söndürme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yakup Canbolat, "Toplam 258 personel ve 81 araçla yangına müdahale ediliyor" dedi.
"Yörük ve Türkmenler merhametli insanlardır"
Aydın'ın Söke ilçesinde Yörük kültürüne ilişkin çalıştay ve konser etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Kaymakam Ali Akça, "Yörük ve Türkmenler, insan haklarına saygılı, yüksek ahlak ve adalet anlayışına sahip, merhametli insanlardır" dedi.
Bir çete daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen "Mahzen-14" operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı Organize Suç Örgütünün çökertildiğini açıkladı.
“Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt dışı bağlantılı bir organize suç örgütünün daha çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Suç örgüt kurarak halkımızın huzurunu bozanların her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız! Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek!” dedi.
Selin vurduğu Söke'de inceleme yaptılar
Aydın'ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak sele oldu. Sele kapılan 2 kişi öldü, kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışması başlatıldı. Vali Yakup Canbolat ve Kuşadası Kaymakamı-Söke Kaymakam Vekili İbrahim Keklik de bölgede inceleme yaptı.
“20 yıl oldu, senin gibisi gelmedi”
Denizli Valiliği sırasında Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’yla yakın çalışan Gazeteci Ayhan Aykanat, “Saygı ve Özlemle Akademik Bir Bakışla Vali Recep Yazıcıoğlu” başlıklı makalesinde Yazıcıoğlu’yla yaşadıklarını anlattı.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Ali Akça
Söke Kaymakamı
Ümit Hüseyin Güney
Tuzla Kaymakamı
Erkan Şahin
Uğurludağ Kaymakamı
‘Hizmetkar Devlet’ Anlayışıyla Bir Valilik Efsanesi: Recep Yazıcıoğlu
Yeni Şafak Gazetesi’nden Nuriye Çakmak Çelik, 8 Eylül 2003 günü 55 yaşında vefat eden ‘efsane vali’ Recep Yazıcıoğlu’nu yazdı. Çelik, Yazıcıoğlu’nun her zaman ‘Hizmetkar Devlet’ anlayışıyla çalıştığını, vefatının ardından yıllar geçmesine rağmen kendisi için mücadele ettiği halk tarafından da unutulmadığını belirtti.
'Yüksek yerlere gidin, üst katlara çıkın’ uyarısı
Kastamonu Valisi Avni Çakır, vatandaşları gün boyunca dikkatli olmaları yönünde uyararak, insanların daha güvenli alanlara gitmelerini istedi. Vali Çakır, “Şu an için can kaybı ihbarı yok. Yağış böyle devam ederse tehlike büyüyebilir” dedi. Çakır, “Tüm ilçelerimizi uyarıyoruz. Vatandaşlarımız dere kenarlarındaki yerlerden yüksek alanlara geçsinler, alt katlardan üst katlara çıksınlar. Can ve mal emniyeti açısından böyle daha sağlıklı olur” ifadelerini kullandı.
Çam fıstığını 'böcekler' kurtaracak
Türkiye çam fıstığı üretiminin yüzde 80'ini karşılayan Bergama ilçesindeki Kozak Yaylası'nda, son yıllarda görülen verim düşüklüğünü gidermek üzere görev yapacak olan böcekler düzenlenen törenle doğaya salındı.
Çağlar PARTAL
Besni Kaymakamı
Hayrettin BALCIOĞLU
Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri
Celil ATEŞOĞLU
Gölmarmara Kaymakamı
Sıdkı ZEHİN
Edirne Vali Yardımcısı
Ali PARTAL
Osmangazi Kaymakamı
Tahsin Kurtbeyoğlu
Yenimahalle Kaymakamı