Arama
Arama Sonuçları
Siirt'teki "Işık Hadisesi" hava engeline takıldı
Siirt'in Tillo ilçesinde her yıl 21 Mart ve 23 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Işık Hadisesi, bu sene hava muhalefeti nedeniyle izlenemedi.
Şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi
Akyayla köyünde düzenlenen köy şenliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Yol çalışması yapan ekibin çay davetine icabet etti
Gerger ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Gerger-Gölyurt köyü arasında yol bakım ve onarım çalışmalarını yapan Karayolları ekiplerinin çay davetini geri çevirmedi.
Siirt'teki 'ışık hadisesi'ne yağmur engeli
Siirt'in Tillo ilçesinde 260 yıl önce İbrahim Hakkı Hazretleri'nin yaptırdığı ışık düzeneğiyle, güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesi yağmurlu hava nedeniyle izlenemedi.
Ahmet Süheyl Üçer
İstanbul Vali Yardımcısı
Depremzede aile ve çocuklara moral gezisi
Siirt’te misafir edilen depremzede aileler ve çocukları kentin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.
Tavşanlı Kaymakamı Baskın’ın anne acısı
Kütahya Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın’ın annesi dün vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazı sonrasında kılınan namazın ardından toprağa verildi.
“Kente değer katacak projeleri hayata geçiriyoruz”
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kentte yapımı devam eden yatırım ve projeleri yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.
Çiftçilere buğday, arpa ve nohut tohumu
Siirt Tillo Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Milli ve Yerli Tohum Tanıtım gününde çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçilere buğday, arpa ve nohut tohumu dağıtan Kaymakam Baytok, Tillo Tarım Kütüphanesi’nin açılışını yaptı.
Cudi Dağı'nda festival coşkusu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Şırnak Valiliği ve Belediye iş birliğiyle Cudi Dağı Sefine bölgesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Cudi Festivali"nin açılışına katıldı.
Muhammed Sait BAYTOK
Tillo Kaymakamı
Ahmet Vezir BAYCAR
İnebolu Kaymakamı
Önder BAKAN
Amasya Valisi
Erkan Savar
Battalgazi Kaymakamı
Ahmet YILDIZ
Bayburt Vali Yardımcısı
Metin Demirel
Çamlıdere Kaymakamı
Lokman DÜZGÜN
Şuhut Kaymakamı