Arama
Arama Sonuçları
Emekli vali yardımcısı evinde ölü bulundu
Emekli vali yardımcısı Yılmaz Yolcu, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki evinde ölü bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından Yolcu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Vali Yardımcısı Topcu’nun baba acısı
Bartın Vali Yardımcısı Taşköprülü Zeynep Topcu'nun babası Musa Acar, son yolculuğuna uğurlandı.
Karaman’dan Gazze’ye 5 tır insani yardım daha
İsrail’in zulmü altında inleyen Gazze’ye ulaştırılmak üzere Karaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Kızılay Karaman Şubesince düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 5 tırdan oluşan insani yardım malzemesi daha yola çıktı.
Osmaniye şehidini uğurladı
Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil, Osmaniye'nin Çona Köyünde toprağa verildi.
Çayelili Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mecit Balcı düzenlenen devlet töreni ile toprağa verildi. Cenaze törenine Vali İhsan Selim Baydaş ile Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de katıldı.
Vali Coşkun’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un hayatını kaybeden annesi Kamuran Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
Niğde şehidini uğurladı
Suriye Cerablus Basufan üs bölgesinde yaralanmasının ardından dün Cinderes Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Niğdeli P. Söz. Er Onur Özbek, memleketi Yıldıztepe Kasabası’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Vanlı 50 gaziyi Çanakkale’ye uğurladı
Van Valisi Ozan Balcı, Van’daki 50 gaziyi törenle Çanakkale’ye uğurladı.
Şehit polise son görev
13.08.2023 tarihinde Sanayi Mahallesi, Serdarlı Sokak Kardeşler Kıraathanesi önünde çıkan kavgada, olay yerine müdahale ettiği esnada, kavga eden şahıslardan birinin pompalı tüfek ile ateş etmesi sonucu yaralanıp, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Polis Memuru Murat Akpınar, son yolculuğuna uğurlandı.
Kaymakamları bakanlıktan uğurladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayan ve çekilen kuralarla görev yerleri belirlenen kaymakamları İçişleri Bakanlığı’ndan uğurladı.
Şehit babasının tabutuna omuz verdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve kurum amirleri ile birlikte, Şehit Erkan Özdemir’in babası, merhum Şenol Özdemir'in Yığılca-Aydınyayla Köyü’nde cenaze merasimine katıldı.
“Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!”
Bir yıla yakın bir süre Nurhak’ta kaymakam vekilliği yaparak depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Sercan Yıldız, ilçeye veda etti. Kaymakam Yıldız, “Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!” dedi.
Hasankeyfli esnafla son çay
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya Karapınar Kaymakamı olarak atanan Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, veda ziyaretinde bulunduğu esnafla son çayını içti.
“O da katıldı kutlu şehitler kervanına”
Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde toprağa verildi.
“Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak, bu ülke bölünmeyecek”
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Tel Abyad kentinde PKK-PYD terör örgütünün gizlediği patlayıcılara müdahale sırasında şehit olan iki polis memuru için GAP Havalimanı’nda tören düzenlendi.
Şehide son görev
Şehit Jandarma Asb. Üstçvş. Mehmet Gündüz, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, il protokolü, şehidin ailesi ve vatandaşların katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Emekli Vali Bahaeddin Güney son yolculuğuna uğurlandı
Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney memleketi Seydişehir’de toprağa verildi.
Gönül seferberliğine devam
Kırklareli Valiliği ile Lüleburgaz Ticaret Borsasının koordinasyon içinde hazırladığı deprem yardım tırı dualarla Malatya'ya uğurlandı.
Kore gazisini dualarla uğurladı
Vefat eden Kore Gazisi’nin cenazesinde saf tutan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, naaşın başında dua ederek son görevini yerine getirdi.
Şehit polis son yolculuğuna uğurladı
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Samsun Vali Vekili Hasan Öztürk, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve protokol üyeleri, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı YEDAŞ kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli Polis Memuru Mustafa Ata Traş'ın cenaze törenine katılarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Komandoları Suriye görevine uğurladı
Bingöl Adaklı Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, 3. Jandarma Komando Taburunu Suriye görevine yolcu etti.
Gezici Kütüphane depremzedelere hizmet verecek
Eskişehir Vali Yardımcısı Kübra Kurtoğlu Vural, içerisinde 6 bin kitap, bilgisayar, fotokopi makinesi ve kırtasiye malzemelerinin olduğu gezici kütüphaneyi, Valilik meydanından Kahramanmaraş Çadır Kent’e uğurladı.
Vali Çuhadar, babasını son yolculuğuna uğurladı
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın babası Yaşar Çuhadar'ın cenazesi memleketi Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verildi.
Kazada ölmeseydi sabah okula başlayacaktı
Düzce Valisi Cevdet Atay, kurum amirleri ile birlikte, dün amcasıyla birlikte trafik kazasında vefat eden Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yakup Gökçe'nin (16) ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Atay, merhum Yakup Gökçe’ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.