Arama
Arama Sonuçları
Günün en güzel sorusunu çocuklar sordu
Köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisine meraklı gözlerle bakan çocuklara kayıtsız kalamadı. Vali Çelik, "'Vali amca biz de binelim mi?' Günün en güzel, en sevimli sorusuydu. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili Togg’la köy içerisinde trafiğe girmeden turladık" dedi.
Ramazan Bayramımız mübarek olsun!
Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
"Hakkâri'nin her köşesi ayrı cennet"
Hakkari Valisi Ali Çelik, arkasında karla kaplı dağların yer aldığı çiçek açan bir badem ağacının fotoğraf ve videosunu paylaşarak, "Hakkâri; her mevsim başka güzel, her köşesi ayrı cennet" dedi.
"Tüm umudumuz ve yarınlarımız gençlerimizdir"
34 lisenin temsilci öğrencileriyle bir araya gelen Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "Tüm umudumuz ve yarınlarımız olan gençlerimiz için devletimiz her türlü imkanı seferber etmiştir" dedi.
Birecikli gençleri dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın dünkü adresi Birecik oldu. Esnaf gezisi ile Birecik temaslarına başlayan Vali Şıldak, ardından gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı.
"Hızır Orucu'nda aynı sofrada cem olduk"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hızır Günü etkinliğine katıldı. Bakan Yerlikaya, "Bu akşam, Hızır Orucu'nda aynı sofrada cem olduk, lokmamızı paylaştık" dedi.
“Üreten gençlerin her adımlarında yanlarında olacağız”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, dün akşam Hacıcelal Mahallesi’nde ikamet eden Yıldırım ailesinin evlerine misafir oldu.
Vali Çeber'den gençlere özgüven tavsiyesi
Gaziantep'te düzenlenen Bilim Filmleri Günleri’nin açılışında konuşan Vali Kemal Çeber, "Gençlere çok güveniyorum, sizler bizim umudumuzsunuz. Özgüveninizin çok yüksek olması gerekiyor" dedi.
“Yatırımların en güzeli insana yapılandır”
Nevşehir'de, Anadolu Vakfı tarafından yaptırılarak eğitime başlanan 16 derslikli Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesinin açılış törenine katılan Vali Ali Fidan, “Yatırımların en güzeli şüphesiz ki insana yapılan yatırımdır” dedi.
Hemşireliği bıraktı, Vali oldu
Cumhuriyet tarihinin 6’ncı, Yalova’nın 3’üncü kadın valisi olan Hülya Kaya (49), çalışma hayatına hemşire olarak başladı. İlk nöbet gününde 3 hastanın vefat etmesi hayatının dönüm noktası oldu.
Hakkari Yaşam Merkezi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Belediyesi Yaşam Merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı sanatsal ve el işçiliği ürünleri inceledi.
“Umudumuz gökyüzü kadar mavi”
Manisa Turgutlu Sağlık Hizmetlerini Yaptırma Yaşatma Geliştirme Derneği tarafından hazırlanan “Umudumuz Gökyüzü Kadar Mavi” adlı proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü PRODES 2023 kapsamında desteklenmeye hak kazandı.
Umut Sokağı, kanser hastası depremzedelerin yeni yuvası
İçişleri Bakanlığı 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta lösemi ağırlıklı kanser hastaları ve aileleri için konteynerlerden 'Umut Sokağı' oluşturdu. Sokağı ziyaret ederek çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Bakan Süleyman Soylu, “Umut, hep var” dedi.
“İyileşene kadar birlikteyiz”
Deprem bölgesi Adıyaman Gölbaşı’nda yaraları sarmak için yoğun bir çalışma yürüten Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Gölbaşı'nda konteyner kenti ziyaret ederek devam eden kurulum çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Konteynerlere yerleşen vatandaşlarla sohbet eden Vali Hatipoğlu, “İyileşene kadar birlikteyiz” dedi.
"2023 bizim yılımız olacak"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yayınladığı yeni yıl mesajında eğitimden sağlığa turizmden sanayi ve tarıma kadar önemli konulara değinerek, “Kültür ve turizmde 2023 altın yılımız olacak. inanıyoruz, 2023 bizim yılımız olacak!” dedi.
İyi ki doğdun Utku!
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, 13 yaşındaki Utku'ya doğum günü sürprizi yaparak, mutluluğuna ortak oldu.
Gençlerle voleybol maçı yaptı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, meslek lisesi ziyaretinde öğrencilerle voleybol maçı yaptı. Öğle yemeğini öğrencilerle yiyen Vali Ayhan, “Evlatlarımın enerjisi ve neşesiyle günüm güzelleşti” dedi.
Kaymakam Dolu'dan Efe’ye doğum günü sürprizi
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, 9. sınıf öğrencisi Efe’ye doğum günü sürprizi yaptı.
Kaymakamdan aynı gün doğan abla kardeşe sürpriz!
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, aynı gün doğan abla ve kardeşe doğum günü sürprizi yaptı. Dolu, 5. sınıf öğrencisi Berke’nin 10. yaş günü ile ablası Merve'nin 19. yaş gününü kutladı.
6. sınıf öğrencisine doğum günü sürprizi
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, 6. sınıf öğrencisi Alime Beren'e doğum günü sürprizi yaptı.