Kayseri’de çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenci kalmayacak;

Kayseri’de çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenci kalmayacak

Yeni bir projeyi hayata geçiren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, maddi durumu nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencilere destek verileceğini açıkladı....

Resim

PROJEYE START VERDİ

“Projemize başlıyoruz” diyerek sosyal medya hesabından start veren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, maddi durumu nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenciler için destek verileceğini duyurdu.

Proje için kaymakamlıklar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal yardımlaşma vakıfları birbirleriyle istişare halinde çalışacak.

Vali Gökmen Çiçek, “Ve projemize başlıyoruz. Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Kaymakamlarımız, il milli eğitim müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar. Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmayacak” ifadelerini kullandı.

YERDE KAMBURLARI ÇIKACAK ŞEKİLDE DERS ÇALIŞANLAR VAR

Vali Çiçek, “Kırsal kesimlerde hala çalışma masası çalışma ortamı olmayan çocuklar var. Bütün evlere öğretmenlerimizi gönderdiğimizde mobilya kenti olan şehrimizin öğrencilerimizin yüzde 20’lik kesiminin yerde kamburları çıkacak şekilde ders çalıştıklarını gördüm. Eskiden biz de çok yerde çalıştık ama Kayseri’de mobilya şehrinde artık çalışma masası kütüphanesi olmayan hiçbir öğrencimizin kalmamasını istiyorum” dedi.

Vali Çiçek, “Bir öğrencinin kendi evinde bir adet masası ve çalışma kütüphanesinin olması onun için çok mutluluk verecek bir şey, kendine ait bir şey o ve kırsal kesimlerde bunu görüyorum. Çalışma imkânı yoksa da biz oraya ne yapıp edip çalışma ortamı oluşturmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum