“Hem çiftçimiz hem ilçemiz kazanacak”;

“Hem çiftçimiz hem ilçemiz kazanacak”

Çiftçilere yaklaşık 50 milyon liralık kazanç sağlayacak 8300 ton tohum dağıtımına katılan Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, “Bu tohumlar 12 bin dekar alanda toprakla buluşacak. Hem çiftçimiz hem ilçemiz kazanacak” dedi....

Resim

Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün buğday, arpa ve yulaf tohumu dağıtımına katıldı. Kaymakam Kadir Algın, dağıtılan tohumlarının üreticilere hayırlı, uğurlu olmasını dilerek, tüm çiftçiler için bol ve bereketli bir sezon olması temennisinde bulundu.

Resim

"ÇİFTÇİMİZ, İLÇEMİZ VE ÜLKEMİZ KAZANACAK"

Dağıtılan 8300 ton üründen 50 milyon liralık kazanç öngörüldüğünü belirten Kaymakam Algın, “Bugün çiftçilerimize dağıttığımız sertifikalı arpa, yulaf ve buğday tohumlarımız 12 bin dekar alanda toprakla buluşacak; çiftçimiz, ilçemiz, ülkemiz kazanacak. İlçemize ve çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Resim

“GURURLANDIK”

Öte yandan Kaymakam Kadir Algın, ilçeye bağlı Öbektaş Beldesi’nde faaliyet gösteren Tam Tarım A.Ş. karabuğday ve bulgur tesisini ziyaret ederek işletmenin çalışmaları hakkında Tayyar Gürsoy’dan bilgi aldı.

Kaymakam Algın, “Ülkemizde ilk ve tek Karabuğday (Greçka) üretimi yapan, işleyen ve iç tüketimin %10’unu karşılayan TAM Tarım AŞ’yi ziyaret ettik, gururlandık. Glutensiz gıda üretimi yapan işletmecilerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum