Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz joker;

Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz joker

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katılan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun, takıldığı soruda ‘Telefon Jokeri’ olarak Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'dan yardım istedi....


SORUYU DOĞRU BİLDİ

ATV'nin ve dünyanın en çok kazandıran yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster, 29 Ekim özel bölümüyle ekranlarda yer aldı.

Soruları, bu kez 2023 yılına damga vuran milli sporcular yanıtladı. Programda Zehra Güneş, Şahika Ercümen, Buse Tosun Çavuşoğlu, Taha Akgül yarışmacı koltuğuna oturdu.

Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun, takıldığı soruda ‘Telefon Jokeri’ olarak Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'dan yardım istedi.


"DESTEĞİNİZLE DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKTI"

Telefonla bağlanılan Kaymakam Nurullah Kaya’ya önce Buse Tosun, sonra da sunucu Kenan İmirzalıoğlu, kadın güreşçilere yönelik destek ve katkıları nedeniyle teşekkür etti. İmirzalıoğlu, “Destekleriniz sayesinde bugün dünya şampiyonları çıktı. Emekleriniz için biz de teşekkür ederiz” dedi.

Buse Tosun sürpriz telefon jokeri ile karşılaşan ve sorulan soruyu doğru bilen Kaymakam Nurullah Kaya, Buse’yi tekrar tebrik ederek, “Uzun yıllar gayret gösterdi, vazgeçmedi, istikrarlı çalışmayla şampiyonluğu aldı. Türkiye yüzyılında da madalyalar bekliyoruz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum