18 köyün temizliği yapıldı;

18 köyün temizliği yapıldı

Bir seferberlik olarak başlattığı ‘Temiz Tokat Projesi’ kapsamında temizlik çalışmalarını gerçekleştiren ekipleri ziyaret eden Vali Numan Hatipoğlu, “İnşallah temiz bırakma alışkanlığını toplumumuza yerleştiririz” dedi....

Resim

TEMİZLİK EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Valilik öncülüğünde başlatılan Temiz Tokat Projesi kapsamında Çöreğibüyük Köyü’nde temizlik çalışmalarını gerçekleştiren İl Özel İdaresi ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Tokat’ta bir seferberlik olarak başlatılan Temiz Tokat Projesi kapsamında şuana kadar 18 köyde temizlik çalışmaları yapıldığını kaydeden Vali Hatipoğlu, “Köylerimizde genel temizlik çalışması yaparken bir taraftan da vatandaşlarımıza temiz tutma ve temiz kullanma alışkanlığını yerleştirme amacı içerisindeyiz” dedi.

Resim

ORTAK KULLANIM ALANLARINI TEMİZLİYORLAR

Vali Hatipoğlu, “Ekiplerimiz girdikleri köylerde camilerimizi, cemevlerimizi, ortak kullanım alanlarını, onun dışında meralarda ve piknik alanlarında temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra temiz bırakma alışkanlığını toplumumuza yerleştirme hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum