Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi;

Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen "Sözlük Tasarım Yarışması" ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları içinde gerçekleştirilen "Yüz Yıldan Bin Yıla Cumhuriyet" temalı deneme yazma yarışmasında, başarılı olan öğrenci ve öğretmenlere ödüllerini, düzenlenen bir törenle takdim etti....

Resim

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TEBRİK ETTİ

Giresun Valiliği Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Şube Müdürü Murat Yavuz, okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile davetliler katıldı.

Vali Serdengeçti, dilin zenginliklerini keşfetmenin önemine vurgu yaparak, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Resim

CUMHURİYET’İ YAZDILAR

Serdengeçti, Cumhuriyet temalı denemelerin ülkenin değerlerini anlama ve anlatma konusunda önemli birer katkı olduğunu belirtti. Vali Serdengeçti, yazdıkları eserlerle Cumhuriyet'e olan bağlılıklarını gösterdikleri için kutladı. Ödül töreni, katılımcıların duygusal anlar yaşadığı bir atmosferde gerçekleşti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum