“Hiçbir çocuğumuzu yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız”;

“Hiçbir çocuğumuzu yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız”

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA Spor Okulları bünyesinde açılan “Yeşilay Spor Kulübü” ve “ERVA Spor Kulübü”nün açılışına katıldı....

Resim

Kocasinan Mahallesi Ömer Halis Demir Spor Salonunda, Yeşilay Kayseri Şubesi tarafından yaptırılan “Yeşilay Spor Kulübü” ve ERVA Spor Okulları ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan “ERVA Gençlik Spor Kulübü”nün açılışına Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Garnizon Komutanı Tugğ.Haldun Taşan, Vali Yardımcıları Abdullah Kalkan, Ömer Tekeş, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler, aileleri ve sporcular katıldı.


HER MAHALLEYE SPOR OKULU

Açılışta bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, “Kayseri’nin her mahallesinde bir spor okulumuz olsun istiyoruz. Kayseri belediyeleri gerçekten spora ve gençlerimize inanılmaz destekler veriyor. Biz de onlara destek olmak için elimizi taşın altına koymak istiyoruz” dedi.

Vali Çiçek, “Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan belediyelerimizin tesisleri birer marka oldu. Her mahallede, her yerde olacağız. Hiçbir gencimizi yalnız bırakmayacağız, hiçbir çocuğumuzu sahipsiz bırakmayacağız. Valiliğimizle, Belediyelerimizle, Kızılay’ımızla, Yeşilay’ımızla, milletvekillerimizle her zaman çocuklarımızın yanında olacağız” diye konuştu. 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum