Şehit ailesini yalnız bırakmadılar;

Şehit ailesini yalnız bırakmadılar

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehadetinin üzerinden 7 gün geçen Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz için düzenlenen “Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği”ne katıldı....

Resim

TAZİYE DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Şehidin ata ocağında ailesi tarafından düzenlenen “Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği”nde tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının akabinde şehidin ailesine tekraren sabır ve başsağlığı temennisinde bulunuldu.

Polis Memuru Faruk Yılmaz’ın kardeşi olan şehit için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve 7 yemeğine AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Resim

MEKANI CENNET OLSUN!

Bakan Yardımcısı Sağlam, “Tüm şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet, makamları alî olsun. Şehidimizin ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum