Deprem konutlarını denetledi;

Deprem konutlarını denetledi

Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Argıl Mahallesindeki TOKİ Deprem Konutları inşaatını koordineli bir şekilde denetledi....

Resim

Kaymakam Zikrullah Erdoğan, “Depremzedelerimizin konutlarını teslim etmek için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmaya devam ediyoruz. Yukarıgöklü Mahallemizin deprem konutlarını önümüzdeki hafta içerisinde Allah’ın izni ile başlatıyoruz” dedi.

Resim

Kaymakam Erdoğan, “Proje detaylarına göre, sosyal yaşam alanları içeren, 112984 m² arazi üzerine kurulu, 750 m² yaşam alanı ve 105 m² net oturum alanına sahip güvenli konutları en kısa sürede teslim etme çabasındayız. Yapımı devam eden TOKİ Deprem Konutlarımızı sürekli denetliyoruz” ifadelerini kullandı.

Resim

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET

Kaymakam Erdoğan, Argıl Mahallesi’nde depremden etkilenen vatandaşları da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Tüm eksiklerin giderilmesi için ilgili kurumlara talimat veren Kaymakam Erdoğan, “Mağduriyet yaşanmadan konutlarımızın hak sahiplerine teslim edilmesine odaklanıyoruz” dedi.

Resim

GAZİLERİMİZ YAŞAYAN ANITLARIMIZ

Öte yandan Halfeti Kaymakamı Erdoğan, Kıbrıs Gazisi Sait Çapan’ı evinde ziyaret etti.

Gaziyle sohbet eden ve ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Erdoğan, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Şehit Gazi Derneği ile işbirliği içinde olduklarını ifade ederek, gaziler ve ailelerine her zaman destek olduklarını belirtti.

Resim

ŞEHİDİN EMANETLERİNE ZİYARET

Kaymakam Erdoğan ayrıca, şehit Recep Akan’ın ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Müftüsü tarafından aziz şehidin ruhuna Kur’an-ı Kerim okutuldu. Kaymakam Erdoğan, şehide Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz vatanımız için canını feda eden kahramanlarımızın kıymetli ailelerini her fırsatta ziyaret ediyoruz. Yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum