Vatandaşın şikayetini yerinde inceledi;

Vatandaşın şikayetini yerinde inceledi

Hakkari Valisi Ali Çelik, esnaf ve vatandaşların şikayeti üzerine Çölemerik Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Çelik, caddede faaliyet gösteren kargo şirketleriyle ilgili trafik ve kaldırım işgali gibi sorunları kısa sürede çözüme kavuşturdu....


ESNAF VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Esnaf ve vatandaşlar Hakkari Çölemerik Caddesi üzerinde bulunan kargo işletmelerine ait araçların cadde üzerinde trafik yoğunluğu oluşturduğu yönünde valiliğe şikayet bulundu.

Şikayet üzerine Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik; Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Mevlüt Kara ile birlikte Çölemerik Caddesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

Resim

SORUNU KISA SÜREDE ÇÖZDÜ

Cadde üzerinde oluşan trafik yoğunluğu ve kaldırım işgali gibi sorunları esnaf ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yerinde inceleyen Vali Çelik, kargo işletmelerinin yetkilileriyle görüşerek kargo şirketlerine ait büyük araçların yükleme ve indirme faaliyetlerini en kısa zamanda belediyenin tahsis edeceği alanda yapacaklarını ve bu şekilde yaşanan sorunların önüne geçmeyi planladıklarını söyledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum