Gönül sofrasında şehit aileleri ve gazileri ağırladı;

Gönül sofrasında şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Ramazan ayının 16. günü akşamında şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile bir araya gelerek oruç açtı....

Resim

DEVLET VE MİLLET OLARAK SAHİP ÇIKMAYA DEVAM

Şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen ve masaları tek tek gezerek hatırlarını soran Kaymakam Ercan Kayabaşı, “Şehit ve gazilerimizin emanetlerine her zaman devlet ve millet olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim

BAŞIMIZIN TACI EMANETLER

Kaymakam Kayabaşı, “Cennet vatanımız uğruna şehit olan kahramanlarımızın kıymetli aileleri, değerli gazilerimiz ve aileleriyle iftar programında bir araya gelerek Ramazan ayının rahmet ve bereketini paylaşarak hep birlikte oruçlarımızı açtık. Başımızın tacı emanetimiz olan değerli şehitlerimizin aileleri ile kahraman gazilerimiz ve aileleriyle hasbihal edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettik” ifadelerini kullandı.

Resim

HUZURLU BİR ÖMÜR DİLEDİ

Kaymakam Kayabaşı, “Birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı iftar vesilesiyle, bir kez daha şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize aileleriyle sıhhatli, huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum