Valilik personeli ile ‘aile iftarı’;

Valilik personeli ile ‘aile iftarı’

Düzce Valisi Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan, ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Yardımcıları, Valilik Birim Müdürleri, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, İl Göç İdaresi Müdürü, İl Afad Müdürü, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ile personelleri katıldı....

Resim

HEP BİRLİKTE DÜZCE VALİLİĞİYİZ

Vali Selçuk Aslan iftar programında yaptığı konuşmada, “Bugün kıymetli çalışma arkadaşlarımızla birlikte bir aile iftarı yapalım istedik. Sizler en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız. Bizler hep birlikte Düzce Valiliğiyiz” dedi.

Resim

HERKES EN İYİYİ YAPMAYA ODAKLI

Vali Aslan, “Valilik olarak vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin sizler tarafından yürütülmesinde etkin, verimli, hızlı ve vatandaş odaklı hizmet sunulması için elinizden gelen gayreti gösterdiğinizi de müşahede ediyoruz. İnanıyorum ki herkes en iyi verimi almaya, en güzel işi yapmaya odaklı olarak çalışmaktadır” diye konuştu.

Resim

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

Vali Aslan, “Şunu da ifade etmek isterim ki; Bir derdinizde sıkıntınızda Valiniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Hepinize yürüttüğünüz görevlerdeki özveriniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum