Ulusal ve yerel marketlere Validen uyarı: Ciddi adım atmamız gerekiyor;

Ulusal ve yerel marketlere Validen uyarı: Ciddi adım atmamız gerekiyor

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl’de hizmet veren ulusal ve yerel market zincir yetkilileriyle bir araya geldi....

Resim

"BİR TÜKETİCİ VE İLİN VALİSİ OLARAK…"

Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl halkının market alışverişlerinde, en sık karşılaşılan sorunları olan Son Kullanma Tarihi (SKT) geçmiş ürünlerin raflarda bulundurulması, raf etiketleri ile kasa fiyatı arasındaki fark, aynı ürünün aynı marketin farklı şubelerinde farklı fiyatlarla satılması ile fahiş fiyat uygulaması gibi hususları market yetkilileriyle paylaştı.

Vali Usta, “Aslında bir tüketici ve ilin valisi olarak tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, kaliteli, ucuz ve güvenli alışveriş yapma hakkını korumanın görevlerimden biri olduğunu ve bu konuda kararlılıkla hareket edeceğimi ifade ettim” dedi.

Resim

“CİDDİ ADIM ATMAMIZ GEREKİYOR”

Vali Usta, “Toplantıya iştirak eden konuyla İlgili Vali Yardımcımız, Bingöl Belediye Bşk. Yardımcımız, Bingöl Emniyet Ticaret ve Tarım Orman İl Müdürlerimiz Bingöl TSO Bşk. Yardımcımız, Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanımız ve market temsilcilerimizle beraber bu sorunların çözümü için ciddi bir adım atmamız gerektiğinin altını çizerek, denetim mekanizmamızı güçlendirme ve daha da sıkılaştırma konusunda işbirliği içinde çözüm odaklı adımlar atma konusunda mutabık kaldık. Sorunu herkes kabul ediyor. İnşallah bugünden itibaren herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek bu sorunu çözeceğiz. Ulusal ve Yerel Market Temsilcilerimize eksiksiz katılım ve çözüm odaklı destekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum