Vilayetler Evi müdürleri, 2023 hedeflerini görüştü;

Vilayetler Evi müdürleri, 2023 hedeflerini görüştü

İçişleri Bakanlığı Vilayetler Birliği’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Vilayetler Evi (Ve Hotels) müdürleri Ankara’da bir araya geldi....

Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük ve Ve Hotels Genel Müdürü Mehmet Şahin Kork başkanlığında Vilayetler Birliği’nde gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye geneli faaliyet gösteren 14 Vilayetler Evi’nin müdürü 2022 yılının değerlendirmesini yapıp 2023 yılı hedeflerini ele aldı.

Resim

Ve Hotels Genel Müdürü Mehmet Şahin Kork, sosyal medya hesabından, “Türkiye geneli Vilayetler Evi müdürlerimizle beraber 2022 yılı değerlendirme ve 2023 yılı hedeflerimizle ilgili çalışmalarımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz” paylaşımı yaptı.

Genel Müdür Kork, Vilayetler Evleri açısından 2022 yılının güzel geçtiğini belirterek, 2023 yılı için misafir sayılarını artırmak için yeni çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Kork, “2023 yılı bütçe çalışmaları, otellerimizin kurumsallığının ve prestijinin daha da yükseltilmesi konusunda müdürlerimizle bir araya geldik” dedi.

EŞSİZ BİR KIŞ TATİLİ İÇİN VİLAYETLER EVLERİ HAZIR

Kars ve Erzurum’daki Vilayetler Evlerinin kış sezonuna başladığını hatırlatan Genel Müdür Kork, eşsiz bir kış tatili yapmak isteyen vatandaşları Ve Hotels Palandöken ve Ve Hotels Kars Beylerbeyi Sarayı’nda misafir olmaya davet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum