Esnaflara çadır çarşı;

Esnaflara çadır çarşı

Ağrı Valisi Osman Varol ve Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kahramanmaraş’ta iş yerleri yıkılan veya ağır hasar gören gıda toptancıları için kurulumu devam eden çadır çarşı alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu....

Resim

TOPTANCILAR İÇİN ÇARŞI HAZIRLANIYOR

Kahramanmaraş’ta esnafların faaliyetlerine başlaması için çalışmalarına devam eden Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sebze ve meyve toptancıları için oluşturulan çadır çarşıda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Resim

KONTEYNER KENTLER YAPILIYOR

Öte yandan Vali Varol ve Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali ile birlikte altyapı çalışmaları tamamlanan Karacasu Konteyner Kent 3. etap alanında incelemelerde bulundu.

Vali Varol, çadırlarda yaşayan vatandaşların yakın zamanda konteyner kente nakillerinin yapılacağını belirtti.

Resim

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kahramanmaraş’ta aralıksız olarak çalışmalarına devam eden Vali Varol, Karacasu Konteyner Kenti ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Varol, çocuk oyun alanındaki çocuklarla yakından ilgilendi.

Resim

ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ İNCELEDİLER

Vali Varol, Karacasu Konteyner Kent 4. etapta yer alacak olan prefabrik evlerin altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum