Konteynerler afetzedeler için hazırlanıyor;

Konteynerler afetzedeler için hazırlanıyor

AFAD Başkanı Yunus Sezer, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın ve Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kahramanmaraş’ta afetzedeler için hazırlanan konteyner alanlarında inceleme yaptı....

Resim

KONTEYNERLER ALANLARA YERLEŞTİRİLDİ

AFAD Başkanı Yunus Sezer ve İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın ile birlikte Hasene Vakfı’nın katkıları ile Kahramanmaraş’ın Feruş Mahallesi’nde yapılan 182 konteyner kapasiteli alanda incelemelerde bulundu.

Konteyner kentte gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Sezer ve Akın, depremzede vatandaşlarla da sohbet ederek ihtiyaçlarını dinledi.

Resim

SON HAZIRLIKLARI KONTROL ETTİLER

Konteyner kentte yaşam merkezinin altyapı çalışmaları tamamlanırken, konteynerler yerleştirildi.

AFAD Başkanı Yunus Sezer, “Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından afetzede kardeşlerimizi misafir edeceğiz. Katkıları için sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Resim

AFETZEDELER MİSAFİR EDİLECEK

Yunus Sezer, İbrahim Akın ve Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Necip Fazıl Hastanesi konteyner kent alanında da incelemelerde bulundu.

Sezer, “İçinde yaşam evlerin yanı sıra, sosyal tesislerin de bulunduğu 2 bin 154 kapasiteli alanda çok yakında afetzedelerimizi misafir edeceğiz” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum