‘Karabük Çarşısı’ Adıyaman’a çok yakıştı;

‘Karabük Çarşısı’ Adıyaman’a çok yakıştı

Karabük Valiliği’nin himayesinde Karabüklü hayırsever iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve Karabüklü vatandaşların destekleriyle Adıyaman'ın en işlek caddesinde kurulan "Karabük Çarşısı" Adıyaman’a çok yakıştı....

Resim

ESNAFLARIN DÜKKANLARI KURAYLA BELİRLENDİ

Karabük Çarşısının kurulum çalışmalarının her aşamasını yakından takip eden Vali Fuat Gürel, "Karabük Çarşısında yer alacak esnaflarımız Adıyaman Esnaf Odaları Birliği tarafından kura ile tespit edildi. Bugün itibariyle çalışmalarımızı tamamlıyoruz ve hak sahibi esnaflarımız yeni yerlerine taşınacaklar” dedi.

Resim

TAŞINMAYA BAŞLADILAR

“Devlet Millet El Ele" sloganıyla Adıyaman'ı ayağa kaldırmak için ülkemizdeki tüm kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar seferber oldu. Çok şükür bu yoğun çalışmaların neticesinde Adıyaman’daki vatandaşlar Konteyner Kentlere, esnaflar da yeni işyerlerine taşınıyor.

Hatay'ın Hassa ilçesinde oluşturulan Karabük Mahallesinin ardından Adıyaman’da kurulumunu tamamlan Karabük Çarşısında faaliyet görecek esnaflar yeni yerlerini çok beğendi.

Resim

BEREKETLİ VE BOL KAZANÇLAR

Vali Gürel, “Hatay Hassa’da ve kurduğumuz ve Adıyaman da kuracağımız Karabük Mahallelerinin ve Karabük Çarşısının oluşturulmasında maddi desteklerini esirgemeyen Karabüklü İş İnsanlarımız Sivil Toplum Kurulusu Temsilcilerimiz ile kadirşinas Karabüklü hemşehrimize şükranlarımızı sunuyorum. Faaliyet gösterecek işletmelerimize hayırlı, bereketli ve bol kazanç diliyorum. Allah bir daha ülkemize böyle bir afet yaşatmasın" diye konuştu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum