“Kayseri’nin valisi olmaktan gurur duydum”;

“Kayseri’nin valisi olmaktan gurur duydum”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 20. Mali Genel Kurulu'nda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, depremin ardından Kayseri'nin bölgeye yağmur olup yağdığını belirterek, 'Kayseri'nin valisi olmaktan 10 kat daha fazla gurur duydum' dedi....

Resim

OSB'NİN MALİ GENEL KURULUNA KATILDI

Divan başkanlığını Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun yaptığı 20. Mali Genel Kurula Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, protokol üyeleri ve sanayiciler katıldı.

Vali Çiçek: 'Kayseri'nin valisi olmaktan 10 kat daha fazla gurur duydum' -  Son Dakika

DUYDUĞUM GURUR 10 KAT ARTTI

Programda bir konuşma yapan ve 2,5 aydır Kayseri’de olmadığını hatırlatan Vali Çiçek, “Deprem bölgesinde hem depremle, afetle mücadele edebilmek hem depremin yaralarını sarabilmek için bir mücadelenin içerisindeyim. Ben Kayseri’ye geldiğimde ve 8,5 aylık süre içerisinde bu ilin valisi olmaktan her zaman gurur duydum. Ancak bu 2,5 aylık süre içerisinde gördüm ki duyduğum gururun 10 kat artması gerekiyormuş. Çünkü gerçekten Kayseri yağmur oldu, afet bölgesine yağdı” ifadelerini kullandı.

Kayseri OSB'nin Mali Genel Kurulu'nda neler konuşuldu?

KAYSERİ YAĞMUR OLDU AFET BÖLGESİNE YAĞDI

Vali Gökmen Çiçek, “Başta Kayseri Büyükşehir Belediyemiz, Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediyemiz, sanayicilerimiz vallahi billahi yağmur oldu afet bölgesine yağdı. Yaraların sarılması için her yerde bir Kayserili vardı. Ben böyle bir ilin valisi olmak, böyle bir ile hizmet etmekten dolayı şeref duyduğumu tekrar tekrar belirtmek istiyorum. Ben hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum