Depremzede köy evleri yıl sonuna yetişecek;

Depremzede köy evleri yıl sonuna yetişecek

Hasanbeyli’nin Çolaklı köyünde depremde yıkılan evlerin yerine yapılmaya başlanan köy evlerinin inşaat alanında inceleme yapan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Depremden etkilenen vatandaşlarımızın bir an önce kalıcı konutlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi....

Resim

KÖY EVLERİ YAPILMAYA BAŞLANDI

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Hasanbeyli ilçesinin Çolaklı köyünde depremde yıkılan evlerin yerine yapılması planlanan köy evlerinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Ziyarette Hasanbeyli Kaymakamı Can Kurt, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz da yer aldı.

Resim

KÖY SAKİNLERİ İLE SOHBET ETTİ

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş alanda yaptıkları incelemelerin ardından köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek, taleplerini dinledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Hasanbeyli ilçemizde Çolaklı Köyümüzde deprem konutları çalışmaları başladı. Yoğun bir şekilde devam ediyor. Buraya şu anda 24 konut yapılacak. Yüklenici firma çok güzel bir şekilde çalışmasının altyapısını oluşturmuş. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın bir an önce kalıcı konutlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Resim

HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ!

Vali Yılmaz, “Çok güzel konutlar olacak. İnşallah en iyi şekilde, bütün Osmaniyeli hemşehrilerimizin, depremden etkilenen vatandaşlarımızın en rahat edecekleri konutlar bu yılın sonuna kadar tamamlanmış olacak. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” diye konuştu.

Çolaklı Köyü sakinleri Vali Yılmaz, ve Bakan Yardımcısı Demirtaş ve protokol mensuplarına teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum