“Alkışlar sayın kaymakamımız için”;

“Alkışlar sayın kaymakamımız için”

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, eşi Nigar Karakuş Kayabaşı ile birlikte Mitanni Kültür Merkezinde düzenlenen "Mehmet Ercan Şiir ve Türkü Dinletisi" programına katıldı....

Resim

SANAT DOLU BİR AKŞAM

Programda sanatçılara eşlik ederek saz çalan Kaymakam Kayabaşı, daha sonra Mehmet Ercan ve ekibine çiçek takdiminde bulundu.

Saz eşliğinde söylediği türkü ilgiyle dinlenen Kaymakam Kayabaşı, “Alkışlar kıymetli kaymakamımız için” anonsu eşliğinde uzun süre alkışlandı.

Resim

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Kaymakam Kayabaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da, “Mitanni Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Mehmet Ercan Şiir ve Türkü Dinletisi’ programına katıldık. Programda sanatçılarımıza eşlik ederek saz çaldık. Şiir ve sanat dolu bir akşam oldu. Değerli Mehmet Ercan ve kıymetli sanat ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Kayabaşı, Nusaybin'in kültür, edebiyat ve sanatla anılması için bu tür etkinliklere büyük önem verdiklerini söyledi. Dünyanın ilk üniversitesi Nisibis Akademi olarak bilinen Mor Yakup Kilisenin Nusaybin'de olduğunu ve Nusaybin'in tarih boyunca ilim merkezi olduğunu ifade eden Kaymakam Kayabaşı, dünyanın en önemli şairlerinden Mor Efrem'in de Nusaybinli olduğunu kaydetti.

NEZAKET GÖSTERDİ

Şair Mehmet Ercan da, “Davetiniz, mihmandarlığınız ve sahnede eşlik etme nezaketiniz; her şey için çok teşekkür ederiz kıymetli kaymakamım” karşılığını verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum