Ölüme yüzmeyin!;

Ölüme yüzmeyin!

Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, sıcaklıkların artması ile birlikte hâlâ Fırat Nehrinde serinlemek isteyenlerin olduğunu belirterek, “Belediyemize ait yüzme havuzu hizmetinizde, lütfen üzücü boğulma vakaları yaşanmaması için evlatlarımıza sahip çıkalım” uyarısında bulundu....

Resim

SU HAYATTIR, CAN ALMASIN!

Havaların ısınmasıyla Fırat Nehri kenarında suya girenler, ölümle yüz yüze geliyor. Her yıl 100’den fazla kişi serinlemek isterken canından oluyor.

Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı vatandaşları bu konuda uyararak, “Belediyemize ait yüzme havuzu hizmetinizde. Lütfen üzücü boğulma vakaları yaşanmaması için evlatlarımıza sahip çıkalım ve havuza yönlendirelim” çağrısında bulundu.

Fırat Nehri’ne girmenin kesinlikle yasak olduğunu ve sık sık boğulma vakaları yaşandığını hatırlatan Birecik Kaymakamı Kadir Duman, nehre girenlere emre aykırı davranıştan idari para cezası uygulandığını belirtti.

Resim

YARIM OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA YÜZÜN!

Kaymakam Kadir Duman, “Birecik Belediyemizin yarı olimpik yüzme havuzu vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. Lütfen bu konuda bilinçli hareket ediniz, kendinizin ve sevdiklerinizin can güvenliğini tehlikeye atmayınız” dedi.


EVLATLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM!

Kaymakam Duman, “Birecikli evlatlarımız, gençlerimiz ve anne babalar; sıcaklıklar artmakta ve hâlâ Fırat Nehrinde serinlemek isteyenler olmakta. Belediyemize ait yüzme havuzu hizmetinizde, lütfen üzücü boğulma vakaları yaşanmaması için evlatlarımıza sahip çıkalım ve havuza yönlendirelim. Belediyemize ait Yarı olimpik yüzme havuzunda gençlerimize yönelik yüzme kursları devam ediyor. Uzman can kurtaranlar eşliğinde yüzme kursuna katılmak isteyen gençlerimizin müracaatları yeterli olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum