Amasya’dan Hatay’a teşekkür ve dualarla uğurlandı;

Amasya’dan Hatay’a teşekkür ve dualarla uğurlandı

26 Haziran 2023 tarihli kararname ile Hatay Valiliği’ne atanan Amasya Eski Valisi Mustafa Masatlı, Amasya’dan Hatay’a ‘şükranla’ uğurlandı. Yaklaşık 3 yıl görev yaptığı Amasya’ya büyük hizmetlerde bulunan Mustafa Masatlı, Amasya ve misafirperver insanlarını hiçbir zaman unutmayacağını belirterek kentten ayrıldı....

Resim

AMASYA'DAN SON KARE

Vali Mustafa Masatlı için Amasya Valiliği önünde Protokol Üyeleri, Valilik Personelleri, basın mensupları, esnaf ve vatandaşların katılımı ile Medeniyetler Şehri Hatay'a uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Vali Masatlı, Amasya'nın Anadolu coğrafyasının çok güzel bir şehri olduğunu söyledi. Şehrin bu kadar güzel olmasında insanlarının büyük etkisi bulunduğunu dile getiren Masatlı, "Şikayet ederken bile nezaketen şikayet ediyorlar. Buranın insanları, ilişkileri, maneviyatı, havası, atmosferi, başta çocuklarım olmak üzere bizleri çok etkiledi. Yeni görev yerimiz Hatay, büyüklerimiz uygun gördü. Benim için de onur ve gurur vericidir. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Sağlıcakla kalın." ifadelerini kullandı.

Resim

CUMA NAMAZI SONRASI HALKLA VEDALAŞTI

Vali Masatlı, Sultan Bayezid Caminde kıldığı cuma namazı sonrasında da halkla vedalaştı.

Amasya'nın misafirperver insanlarını hiçbir zaman unutmayacağını belirten Vali Masatlı, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Amasya halkı da Valisini şehre yaptığı önemli hizmetleri için şükranlarını sunarak Hatay’a gönderdi.

Resim

VALİLİK PERSONELİ İLE DUYGUSAL VEDALAŞMA

Vali Masatlı, sabah saatlerinde de Valilikte çalışma arkadaşlarına veda ziyaretinde bulunarak, Amasya'daki görev süresi boyunca yaptıkları gayretli çalışmalardan ötürü kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum