Köylülerle samimi sohbet;

Köylülerle samimi sohbet

Eşme’de temas ve incelemelerde bulunan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Eşme Yeşilkavak Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi....

Resim

KÖYLÜLERLE HASBİHAL

Vali Turan Ergün, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, onları dinlemeye gayret gösteriyoruz. Bugün Eşme Yeşilkavak Köyümüzde kıymetli hemşehrilerimizle hasbihal ettik, istek ve taleplerini dinledik. Kendilerine misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Resim

KAYMAKAMLIĞA ZİYARET

Vali Ergün, Eşme ilçe ziyareti kapsamında Kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Selin Sarı’dan vatandaşlarımıza sunulan hizmetler ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Vali Ergün, kısa süre içerisinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak olan yeni Eşme Hükümet Konağı binasında da incelemelerde bulundu.

Resim

JANDARMA ASAYİŞ NOKTASINI AÇTI

Ergün ayrıca vatandaşların jandarma hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve önleyici kolluk hizmetlerini daha etkili hale getirmek amacıyla il genelinde altı noktada hizmet vermesini plânlanan Jandarma Asayiş Noktasının ikincisinin açılışına katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum