Yiğitler Şehri’nden Serhat Şehri'ne;

Yiğitler Şehri’nden Serhat Şehri'ne

Valilik önünde düzenlenen törenle 3 yıldan fazla valilik yaptığı Yozgat’tan Kars’a uğurlanan Vali Ziya Polat, “Yozgat’a hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Hakkınızı helal edin” dedi....

Resim

CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK

Duygusal anların yaşandığı uğurlamada Vali Ziya Polat, protokol, valilik çalışanları ve vatandaşlarla tek tek vedalaştı.

Yozgatlılar için bir veda mesajı da yayınlayan Vali Polat, “Yiğitler Şehri Yozgat’tan Serhat Şehri’miz Kars’a atanmam nedeni ile 3 yılı aşkındır görev yaptığım Yozgat’ımıza veda ediyorum. Büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin ilkesi sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik, canla başla çalıştık” dedi.

Resim

ALDIĞIMIZ DUALARLA İYİLİK BULDUK

Vali Polat, “Devletimizin şefkatini ve hoşgörüsünü en ücra köşelere varıncaya kadar hissettirerek, kamu yararını ön planda tutan bir anlayışla, tüm hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesine azami gayret gösterdik. Şükürler olsun ki Bozok Diyarı Yozgat’ımızda kurduğumuz gönül bağları ve aldığımız dualarla bu güzel diyarda iyilikler bulmak, iyi insanlarla tanışmak, dayanışma içinde çalışmak nasip oldu” ifadelerini kullandı.

Resim

YOZGAT’A HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM

Vali Polat, “Bana Yozgat Valisi olarak görev yapma ve hizmet etme imkânı veren, şimdi de Kars Valiliği görevini şahsıma tevdi eden Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı arz ediyorum. Yozgat’a hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur duyduğumu belirtiyor ve tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” diyerek mesajını noktaladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum