Depremde ailelerini kaybeden çocuklara Genç’ten bisiklet;

Depremde ailelerini kaybeden çocuklara Genç’ten bisiklet

Bingöl’ün Genç ilçesi kaymakamlığı öncülüğünde Resim Öğretmeni Çiğdem Ekici ile öğrencilerinin düzenlediği resim sergisinden elde edilen gelirle alınan bisikletler, depremde ailelerini kaybeden çocuklara ulaştı....

Resim

BİNGÖL’DEN MALATYA’YA

Bingöl’ün Genç İlçesi Kaymakamlığı öncülüğünde, Şehit Mehmet Koçdağı Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Çiğdem Ekici ile öğrencilerinin 1 Haziran 2023’te düzenlemiş oldukları resim sergisinden elde edilen gelirle 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde ailelerini kaybeden çocuklar için 28 adet bisiklet alındı.

Resim

Alınan bisikletler, Yazı İşleri Müdürü Hatice Göktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Nurullah Gönen, Öğretmen Çiğdem Ekici ve öğrencileri tarafından Malatya’da ikamet eden depremzede çocuklara ulaştırıldı.


İMAM HATİP KÜTÜPHANESİ KİTAPLA DOLDU

Öte yandan Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu öncülüğünde yürütülen kitap bağışı kampanyası kapsamında Kaymakamlık koordinesinde ve ilçe halkının katkılarıyla 4500 adet kitap toplandı. Toplanan kitaplar, Malatya ili Yeşilyurt ilçesi Suluköy Kahramanlar İmam Hatip Ortaokulu’nda yine kaymakamlığın desteğiyle hazırlanarak yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan kütüphaneye bağışlandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum