Arama
Arama Sonuçları
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Kahramanmaraş'taki orta hasarlı binaların durumu konuşuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında, orta hasarlı binaların durumuna yönelik koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
Umut Özkır
Boztepe Kaymakamı
Şehit ailelerinin acısını paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ile Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ailelerine Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretinde bulundu.
Mülki idareden belediye başkanlığına aday adayı oldular
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvuru süreci devam ederken, belediye başkanlığı için mülki idare amirlerinden de adaylık için istifa edenler oldu.
Göksun TOKİ konutlarında sona doğru
Göksun TOKİ konutlarının son durumunu yerinde gören Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yıl sonuna kadar konutların bir bölümüne depremzede vatandaşların yerleşebileceğini belirtti.
Muhammed Sağır
Yalıhüyük Kaymakamı
Taahhüt edilen sürede bitirilecek
Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremzedeler için yapılan kalıcı konutların taahhüt edilen sürede bitirileceğini söyledi.
Atilla Toros
Göç İdaresi Başkanı
Osman Sarı
Tokat Vali Yardımcısı
Hasta depremzedelerin hayır duasını aldı
Kahramanmaraş Göksun’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, yaşlı ve hasta depremzedeleri ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.
Depremzede çocuklarla bayram sevincini paylaştı
Göksun’da koordinatör valilik görevini sürdüren Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kurulumu tamamlanarak 850 afetzede vatandaşın yerleştirildiği Yantepe Konteyner kentini ziyaret ederek, vatandaşların bayramını tebrik etti.
Cemal Hüsnü Çaykara
Elmadağ Kaymakamı
Cengiz Ayhan
Karatay Kaymakamı
Deprem bölgesine yeni koordinatör valiler görevlendirildi
İçişleri Bakanlığı, deprem bölgesine yeni koordinatör vali görevlendirmesi yaptı. Bu kapsamda Kastamonu Valisi Avni Çakır, Gaziantep İslahiye’ye, Ardahan Valisi Hüseyin Öner de Kahramanmaraş Göksun’a, Karabük Valisi Fuat Gürel ise Adıyaman'a, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kahramanmaraş Nurhak'a, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Adıyaman Gölbaşı'na koordinatör vali olarak görevlendirildi.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.
Fedakar eczacıya teşekkür belgesi
Kahramanmaraş Göksun’da deprem koordinasyonunu sağlayan Batman Valisi Ekrem Canalp, deprem boyunca eczanesini açık bırakarak ilçe halkına ilaç temini konusunda büyük gayret gösteren Eczacı İskender Koyuncu’ya teşekkür belgesi verdi.
“Elinizde ne kadar malzeme varsa gönderin”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 40'ın üzerinde vali, 150'nin üzerinde kaymakam, onlarca genel müdür, her bölgede 5-6 bakan yardımcısı ve bazı yerlerde de birkaç bakanın deprem bölgesinde olduğunu söyledi.
“Milletimiz nerede, biz oradayız!”
Kahramanmaraş Göksun’da deprem koordinasyonu sağlayan Batman Valisi Ekrem Canalp, kırsal alanda vatandaşların ihtiyaç ve sonuçlarını yerinde tespit etmek üzere tüm ekibiyle birlikte alanda incelemelerde bulunuyor.
31 Vali ve 70 Kaymakam deprem bölgesinde koordinasyon sağlıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, devletin bütün imkanları ile tarihinde olmadığı kadar üst bir seviyede deprem bölgesine müdahale ettiğini belirterek, “Hiçbir vatandaşımızın yalnız kalmaması için, olayların koordinasyonunu sağlaması için de 31 vali, 70 üzerinde de kaymakam görevlendirilmiştir" dedi.
Kafa ile top sektirme oyunu oynadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çatalpınar Hacı Ali Eriş İmam Hatip Ortaokulu/Lisesi’ni ziyaret etti. Bahçede öğrencilerle kafa ile top sektirme oyunu oynayan Vali Sonel, esnaf ziyareti sırasında bir berberde tıraş oldu.
Vali Yardımcısı Kayacan emekliye ayrıldı
Emekliye ayrılan Gaziantep Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan onuruna veda yemeği düzenlendi.
“Meyvenin Âlâsı, Göksun’un Elması”
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Göksun Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, “Meyvenin Âlâsı, Göksun’un Elması” temasıyla düzenlenen 8. Elma Festivaline katıldı.
Ömer Tuğrul KUNDAKÇI
Baskil Kaymakamı
Ömer Faruk Duman
Göksun Kaymakamı
Ahmet Ferhat ÖZEN
Kırıkkale Vali Yardımcısı
Ümit Şeref Kayacan
Gaziantep Vali Yardımcısı
Saim Parlak
Konya Vali Yardımcısı Vekili
İsmail PENDİK
Bağlar Kaymakamı
Bilal GÖKSUN
Çatalpınar Kaymakamı