Arama
Arama Sonuçları
Kar Ragbi Şampiyonası kıran kırana geçti
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 2024 yılı Türkiye Ragbi Federasyonu Kar Ragbi Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde oynanan maçlarla tamamlandı. Kıran kırana geçen maçlarda dereceye giren takımlara ödülleri Isparta Valisi Aydın Baruş verdi.
Şanlıurfa eğitiminde yeni dönem başlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Şanlıurfa’da öncelik verdiği ilk konu olan eğitimdeki başarının temelini oluşturacak Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGEP) Tanıtım Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, “El birliği ile Şanlıurfa’mızda eğitimi çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.
Aşevi 33 yıldır gönülleri ısıtıyor
Şanlıurfa’da yaklaşık 33 yıldır hizmet veren ve her gün 10 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapan Aşevi’ni ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, ‘Peygamberler şehrinin manevi iklimine yakışan bir oluşum” dedi.
Takoran Festivali coşkusuna ortak oldu
Siverek’te düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da bir kıraathanede vatandaşların çay ikramına eşlik etti.
“Şehit ve gazilerimiz, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacak”
Gaziler Günü kutlama programına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her bir ferdinin gönlünde gurur abidesi olarak ebediyen yaşayacak” dedi.
Urfa’nın afet değerlendirmesini yaptılar
Bir dizi inceleme ve temasta bulunmak üzere Şanlıurfa’yı ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Vali Okay Memiş, valilik ve belediye ziyaretinin ardından afet değerlendirme toplantısına katıldı.
Şanlıurfaspor’a yeni sponsor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Astor Enerji Şanlıurfaspor’un sponsorluk anlaşması lansman törenine katılarak, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
Urfa’da uluslararası kültür ve turizm buluşması
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Uluslararası Kültür ve Turizm Buluşmaları’nın açılışına katılan Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’nın geniş kültür ve turizm potansiyelini değerlendirmek için iş birliği içinde çalışılacağını söyledi.
Başkana iade-i ziyaret
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, valilik görevine atandıktan sonra kendisini ilk ziyarete gelenlerden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e iade ziyaretinde bulundu.
Şanlıurfa'nın ‘Şükran Beratı’ ile uğurlandı
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Salih Ayhan’a, Şanlıurfa’ya verdiği büyük emeklerden dolayı ‘Kent Şükran Beratı' takdim edildi.
Mesai arkadaşlarıyla vedalaştı
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan ve görev yaptığı bir yılda Şanlıurfa'da kalıcı hizmetlere imza atan Vali Salih Ayhan, vali yardımcıları, kaymakamlar ve valilik çalışanlarıyla bir araya gelerek vedalaştı.
“Sevgide Buluşalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cem Vakfı ve Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen ’Sevgide Buluşalım’ etkinliğine katıldı.
“Hoş sefa getirdiler!”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfaspor-Erzincanspor deplasmanı için gittiği Erzincan’da, Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.
"Bazı şeylerin anahtarı bir tek sizde!"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 11 Nisan Stadyumunda gençler ve il protokolü ile gerçekleştirilen kutlamalara katıldı.
“Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak, bu ülke bölünmeyecek”
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Tel Abyad kentinde PKK-PYD terör örgütünün gizlediği patlayıcılara müdahale sırasında şehit olan iki polis memuru için GAP Havalimanı’nda tören düzenlendi.
Afet içinde afet!
Deprem bölgesinde etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Şanlıurfa ve Adıyaman'ı depremin ardından sel vurdu. Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da ise sele kapılan 4 kişi yaşamını yitirdi.
Erdoğan, deprem sonrasında valilerden bilgi aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazarcık merkezli depremin ardından Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay, Adıyaman, Osmaniye ve Şanlıurfa valileri ile telefonda görüştü
2023’ün yol haritası çıkarıldı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başkanlığında 2023 Yılı İslam Dünyası Turizm Başkenti Üst Kurul Toplantısı ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Urfa’da kitaplı günler başladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 3-11 Aralık tarihlerinde faaliyet gösterecek olan 5. Ulusal Kitap Fuarı açılışına katıldı.
Türkiye Yüzyılına nefes olacak fidanlar toprakla buluştu
Ülke genelinde il ve ilçelerde vali ve kaymakamların katılımıyla "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında 'Türkiye Yüzyılı'na Nefes' temasıyla milyonlarca fidan toprakla buluştu.
Mercimekler Urfa’dan Türkiye’ye dağılıyor
Pamukta Türkiye birincisi olan Şanlıurfa, münavebe ekimle tüm Türkiye’nin mercimek ihtiyacını karşılamak için kolları sıvadı.
Ankara’da Urfa rüzgarı esti
Kültür ve sanat şehri Şanlıurfa’nın rüzgârı Ankara’da senfoni eşliğinde Urfa türküleri ile esti.
Miniklerin trafik eğitimine katıldı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde bulunan Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret ederek, miniklerin trafik eğitimlerine eşlik etti.
Ceylanları doğaya bıraktı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Siverek’te 75. Yıl Ceylan Üretme Tesisi’ni ziyaret etti. Minik öğrencilerin de Vali Ayhan’a eşlik ettiği programda, ceylanlar ve keklikler doğal ortamlarına bırakıldı.
Balcan Kebabı'nda dünya rekoru
Şanlıurfa Birecik’te düzenlenen 2. Kelaynak ve Balcan Festivali’nde Şanlıurfa’nın plakası olan 63 metre uzunluğunda Balcan Kebabı yapıldı. Kaymakam Kadir Duman, bunun bir dünya rekoru olduğunu söyledi.
Bu tablo sana çok yakıştı Suruç!
Şanlıurfa Suruç Kaymakamlığı ve Belediyesi’nce düzenlenen "Suruç 3. Nar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, “Bereketin simgesi narın her tanesi bu festivalde bir ve bütün oldu. Bu tablo sana çok yakıştı Suruç” dedi.
Şanlıurfa tarihi ve kültürüyle Ankara’ya taşındı
Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtılacağı ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’, Ankara Millet Bahçesi’nde başladı. 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günlerinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
En büyük fıstık bahçesi Halfeti'de fıstık topladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan ve Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile fıstık hasat şenliğine katıldı. Vali Ayhan, “Hasadımız bol ve bereketli olsun” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümü yurt genelinde coşkuyla kutlandı. Yurt genelinde vali ve kaymakamların katılımıyla etkinlikler düzenlendi.
Şanlıurfa'da ‘Göç Çalıştayı’
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Şanlıurfa Kent Konseyi, Şanlıurfa Valiliği ve UNFPA’nın paydaşlığında ‘Yerelde Toplum Temelli ve Kapsayıcı Hizmetlerin Güçlendirilmesi Şanlıurfa Göç Çalıştayı’ düzenlendi. Çalıştaya Göç İdaresi Başkanlığı Uyum ve İletişim Genel Müdürü Dr. Gökçe Ok da katıldı.