Arama
Arama Sonuçları
Vali, Bilecik semalarında uçuş yaptı
“Take Off Bilecik” yamaç paraşütü etkinliğine katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, başarılı bir tandem (ikili) uçuşu yaptı.
Ömer Sirkeci
Arsin Kaymakamı
Abdullah Gedik
Çavdarhisar Kaymakamı
Borsa İstanbul'un 150. yıl gongu dünyanın ilk borsası Aizanoi’de çaldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul’un kuruluşunun 150. yıl dönümü ve BIST 500 Endeksi'nin başlaması dolayısıyla dünyanın ilk borsasına ev sahipliği yapan Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'ne canlı bağlantı yaparak gong çaldı. Kütahya Valisi Musa Işın, törenin hem Borsa İstanbul hem de Kütahya için tarihi bir an olduğunu söyledi.
“Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz”
Mülki idare amirleri camiasına yeni kan olan 111. dönem kaymakam adaylarının önemli bir kısmı bugün ilk kaymakamlık görevine başladı. İlk görev heyecanını yaşayan kaymakamlar, “Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz” dedi.
"Aizanoi’yi mutlaka görmelisiniz”
Kütahya Valisi Musa Işın, Çavdarhisar’daki Aizanoi Antik Kenti’nde incelemelerde bulunarak, “Hz. İsa’dan (M.Ö) 3000 yıl öce kurulmuş bir medeniyeti merak ediyorsanız, Aizanoi’yi mutlaka görmelisiniz” dedi.
'Kuruluşun beşiği' Domaniç’te Kayı Obası kurulacak
Kütahya Valisi Ali Çelik, Osmanlı Devleti'nin kuruluşunda yazlık olarak kullanılan Domaniç ilçesinde, oba çadırı şeklinde konaklama tesisi inşa edileceğini belirterek, “Tarihle buluşmaya hazır olun” dedi.
Furkan Berber
Hakkari Vali Yardımcısı
Aizanoi Antik Kenti hayata dönüyor
Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesindeki Anadolu'daki en iyi korunmuş antik yapılarından Zeus Tapınağı'na, dünyanın ilk borsasına ev sahipliği yapan UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Aizanoi Antik Kenti'nde hummalı çalışmalar sürüyor.
Dr. Turan Ergün
Artvin Valisi
Ahmet Vezir BAYCAR
İnebolu Kaymakamı
Kadir YURDAGÜL
Dicle Kaymakamı
Alper Taş
Bayramiç Kaymakamı
Armağan Yazıcı
Elazığ Vali Yardımcısı
Miraç AKBULUT
Bartın Vali Yardımcısı
Ömer Bilgin
Kayapınar Kaymakamı
Kerem Türker
Ömerli Kaymakamı
Adem Keleş
Muratpaşa Kaymakamı
Kaymakam Çekti, Vali Paylaştı
Çavdarhisar Kaymakamı Metin Korkmaz’ın Aizonoi Antik Kenti Zeus Tapınağı’nın gece görüntüsü Kütahya Vali Ali Çelik tarafından paylaşıldı. Bu paylaşım büyük beğeni aldı.