Arama
Arama Sonuçları
Görme engelli taraftara maçı anlatan polisi ödüllendirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, görme engelli Recep Savar’a Yeni Genç Muratspor-Yozgat Bozokspor maçını anlatan polis memuru Düzgün Sürücü’ye başarı belgesi verdi.
Kaymakamın ziyaret ettiği 90 yaşındaki Hatice teyze: Bugün yeniden doğdum
Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, eşi Sümeyye Kübra Dağlı ile birlikte Hatice Altuntaş’ı, Özkürtün Beldesi Süme Mahallesinde kaldığı evinde ziyaret etti.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
“Karada, havada, denizde seçimle ilgili tüm tedbirleri aldık”
Antalya Valisi Hulusi Şahin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde uygulanacak seçim güvenliği tedbirleri hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, "“Karada, havada, denizde seçimle ilgili tüm tedbirleri aldık” dedi.
‘Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil’
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Aladdin Yavaşça Gasmek konferans salonunda düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne” Eğitim programına katıldı. “Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil” diyen Vali Çeber, aileleri uyuşturucu konusunda daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet etti.
Çankırı'da can dostlarımız için örnek proje
Çankırı Valiliği tarafından örnek bir proje hayata geçirildi. Başlatılan "Bir Pati de Sen Tut" projesiyle sahipsiz köpeklerin rehabilitasyonu yapılarak, sokakların güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.
“Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi yeniden faaliyette
Çankırı Valiliği ile Ziraat Bankası’nın protokolüyle İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda geçen yıl uygulanan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi yeniden faaliyete geçirildi.
Gebe ineklere buzağı aşısı
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün "Korunan Buzağılar ile Verimli İşletmeler" projesi kapsamında gebe ineklere yapılan aşılama çalışmalarını yerinde takip etti.
Manevi büyüklere ziyaret
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Düzgün, ilçenin çeşitli köylerinde bulunan manevi büyüklerin türbelerini ziyaret ederek, dua etti.
"Salıpazarı balını dünya markası yapacağız"
Salıpazarı Kestane Balı Tanıtım Programı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Salıpazarı Kestane Balı’nı dünya çapında bir marka haline getirmek ve zirveye taşımak için gayret göstereceğiz" dedi.
Cemevinde kitap okudular
Cumhuriyet Mahallesi Cemevi'ni ziyaret eden Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, "Candır Kitap Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan" projesi kapsamında vatandaşlarla birlikte kitap okudu.
Fatma teyzenin hayır duasını aldı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Düzgün, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında Dörtdivan ilçesinde 100 yaşını doldurmuş Fatma teyzeyi ziyaret ederek hayır duasını aldı.
Davut Düzgün
Göç İdaresi Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü
İçişleri Bakanlığı’nda yeni atamalar
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararnameler ile İçişleri Bakanlığı’nın üst kademe kamu yöneticiliklerine yeni atamalar yapıldı.
“En fakirler en lüks yerde yaşayacak”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarının 13’ncüsü Yeşiltepe mahallesinde gerçekleşti.
Kaymakamları Sinop’tan Bolu’ya uğurladı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Bolu’nun Dörtdivan ilçesine atanan Mustafa Düzgün ile Kıbrısçık ilçesine atanan Ahmet Berkay Deniz’i ilçelerine uğurladı.
Mustafa Düzgün, Dörtdivan Kaymakamlığına atandı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, İçişleri Bakanlığı tarafından Bolu’nun Dörtdivan ilçesine görevlendirildi.
Üçüncü Yaş Üniversitesi için imzalar atıldı
Sinop Valiliği himayesinde, Sinop Üniversitesi'nin koordinesinde ve ilgili kurumların iş birliği ile, üçüncü yaş grubundaki (60 yaş ve üzeri) büyüklerin, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel yaşamlarına destek olmak, öğrenme zevkini hayat boyu sürdürmelerini sağlamak amacıyla; “Üçüncü Yaş Üniversitesi (3YÜ)” projesi hayata geçirildi.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Sıla’nın yeni yaşını kutladı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, ilçe merkezinde ikamet eden Yılmaz ailesini ziyaret etti.
“Ülkemizin gelişiminde basının çok önemli katkısı var”
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Niğde Valisi Mustafa Koç, Öğretmen Evi’nde düzenlenen programda yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.
“Üretmezsek bir şekilde satın alacağız”
Çankırı Tarımsal Makine Parkuru Projesi kapsamında alınan makinelerin tanıtım programına katılan Vali Abdullah Ayaz, tarımın gelecek için önemini vurgulayarak, “Üretmezsek bir şekilde satın alacağız” uyarısında bulundu.
‘Benim Evim Benim Odam’
Sinop'un Erfelek ilçesinde evinde çalışma odası bulunmayan öğrencilere yönelik başlatılan ‘Benim Evim Benim Odam’ projesi kapsamında birçok öğrenci çalışma odasına kavuştu.
Evi yanan vatandaşı sahipsiz bırakmadı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Abdurrahmanpaşa Köyü’nde evi yanan vatandaşı ziyaret ederek, “Devletimiz her daim yanınızda” dedi.
İhtiyaç sahiplerine sıcak iftar yemeği
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında sıcak iftar yemeği hazırlanan mutfağı ziyaret ederek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.
12. sınıf öğrencilerine kaymakamlığı anlattı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, “Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri” programına katılarak, üniversite sınavlarına hazırlanan 12. sınıf öğrencilere kariyer planlaması konusunda yardımcı oldu.
Deprem bölgesine giden gönüllülere teşekkür
Sinop Erfelek’ten deprem bölgesine giden gönüllüler unutulmadı. Kaymakam Mustafa Düzgün, arama kurtarma ve diğer hizmetlere gönüllü olarak katılan vatandaşlara teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.
Kapalı fırın ve marketlere yaptırım
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Halkımızın ihtiyaçlarını gidermek ve mağduriyet oluşturmamak adına tüm tedbirlerimizi seferber ettik. Özellikle alınan tedbirlere uymayan fırınlar ve gıda satışı yapan (Market) işletmelerle ilgili her türlü yaptırımları yapacağız” dedi.
Köylülerle hemhal oldu
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Kurcalı ve Akçaçam köylerine ziyarette bulundu.