Arama
Arama Sonuçları
Geleceğin yazılımcılarıyla sohbet etti
Van Valisi Ozan Balcı, geleceğin yazılımcılarının yetiştirildiği Yazılım Van Projesi eğitimlerinin verildiği Innovan Girişimcilik Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Balcı, "Bilişim önü açık bir alan ve burası da gençler için çok önemli bir fırsat" dedi.
Yeni görevine başladı
Denizli Tavas Kaymakamı iken son kararname ile Çorum Sungurlu Kaymakamlığı’na atanan Mutlu Köksal ilçeye gelerek görevine başladı.
Tarık Yerlikaya, Tavas Kaymakamlığına atandı
Denizli Tavas Kaymakamlığı’na 111. dönem kaymakam adaylarından Tarık Yerlikaya görevlendirildi. Kaymakam Yerlikaya görevine bugün başladı.
“Tüm gücümle Birecik’e hizmet edeceğim”
2,5 yıla yakın görev yaptığı Denizli Acıpayam’dan “Sizi unutmayacağız” diyerek uğurlanan Mustafa Gürbüz, Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı görevine başladı. Kaymakam Gürbüz, "Tüm gücümle Birecik'e ve Bireciklilere hizmet edeceğim" dedi.
Sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak
Şırnak Cizre Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında öğrenciler sinemayla buluştu.
“Başarılarınız daim olsun”
Çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren ve milli takımda forma giyen sporcularla bir araya gelen Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, “Başarılarınız daim olsun” dedi.
Eruh’ta halk buluşması
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri kapsamında Eruh’u ziyaret ederek, halk ve muhtarlarla buluştu. Vali Kızılkaya, Kaymakam İbrahim Engin Şenay’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Mahallelinin derdini dinledi
Tek tek tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların derdini dinleyen Ankara Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Anadolu ve Barış mahallelerine de misafir oldu.
“Tekrar gelirim ama bu sefer çaylar benden”
Geyikdere Köyü kahvehanesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve ‘Yine gel’ isteği karşısında Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Gelmem mi hiç, ama bu sefer çaylar benden” dedi.
111. dönemlerde kaymakamlık heyecanı
111. dönem kaymakam adaylarından Mintaha Sarikaya Yenişarbademli, Fuat Sözer Gelendost, Gönül Uçar ise Başçiftlik ilçelerinde ilk kaymakamlık tecrübelerini edinecek.
Pazar esnafıyla tanıştı
Kırşehir'in Akpınar ilçesinde göreve başlayan 108. dönem kaymakamlarından Ahmet Sami Meram, ilçede salı günleri kurulan halk pazarını ziyaret ederek, pazar alışverişi yaptı.
Pazar esnafıyla tanıştı
Giresun Yağlıdere Kaymakamlığı görevine başlayan 108. dönem kaymakamlarından Seda Ünlü, ilçede cuma günleri kurulan pazar yerini ziyaret ederek pazar esnafıyla tanıştı.
Çiçeklerle karşılandı
Şanlıurfa Viranşehir’den Afyonkarahisar Sandıklı’ya atanan Kaymakam Önder Çengel, görevine başladı. Çiçeklerle karşılanan Kaymakam Çengel, Tabduk Emre ve Yunus Emre türbelerini ziyaret ederek dua etti.
“Şehit ailelerinin emrindeyiz”
Gaziantep Yavuzeli’nden Erzurum Tekman Kaymakamlığını atanan Hasan Raşit Taşkın, görevinin ilk gününde şehit ailesini ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla tanıştı.
Göreve başlamadan esnaf ve vatandaşla tanıştı
Karaisalı’dan “Sizi asla unutmayacağız” diyerek sevgi seli ile uğurlanan Kaymakam Mert Kumcu, yeni görev yeri Hakkari Çukurca’da göreve başlamadan esnaf ve vatandaşlarla tanıştı.
“Rabbim milletimize hizmet şiarıyla çalışmayı nasip etsin!”
Yozgat Sarıkaya’da 2 yıl görev yaptıktan sonra Kurtalan Kaymakamı olarak atanan Samet Serin, görevine başladı. Kaymakam Serin, “Rabbim yüce devletimize ve aziz milletimize hizmet şiarıyla çalışmayı nasip etsin” dedi.
“Bize uyku haram”
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen proje çerçevesinde kırsal kesimde yaşayan ve imkansızlıklar nedeniyle sporla tanışamayan 118 öğrenci sporla tanıştı.
Fabrika işçileriyle yemek sırasına girdi
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ula ilçesinde dünyaca ünlü Muğla Beyazı mermerinin üretiminin yapıldığı bölgenin ilk mermer fabrikası olan Ermaş Mermer’de incelemelerde bulunarak, emekçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.
Develi’ye veda
Geçen sene ağustos ayında Develi Kaymakamlığına atanan Mehmet Tunç, İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığına görevlendirildi. Develi Kaymakamlığına ise 108. Dönem mülki idare amirlerinden Enes Emircan Buyuran başladı.
Bozkır Kaymakamlığından üniversite gençlerine yemek ve müzik ziyafeti
Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Türkiye’nin her bölgesinden Bozkır Meslek Yüksekokulu’nda eğitim- öğretim görmeye gelen üniversite gençliğiyle buluştu.
'Cenab-ı Hak hayırla anılmayı nasip etsin!'
5 yıl yürüttüğü Üsküdar Kaymakamlığı’ndan Hatay İskenderun Kaymakamlığı’na atanan Murat Sefa Demiryürek, 29 Ağustos’ta başladığı yeni görevi için, “Görev yaptığım diğer yerlerde olduğu gibi İskenderun’da da duam odur ki; Cenab-ı Hak hayırlı hizmetler yapmayı ve hayırla anılmayı nasip etsin” dedi.
Ramazan Taşkın, belediye başkan yardımcılığı da yapacak
Son Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Manisa Köprübaşı Kaymakamlığından Kars Vali Yardımcılığına atanan Ramazan Taşkın, Kars Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak da görevlendirildi. Taşkın, belediye birim müdürleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.