Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
LGS’de 500 tam puan alan Türkiye Yüzyılı Çocukları ile buluştu
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Çocukları Vakfı’nın düzenlediği Türkiye Yüzyılı Çocukları ile Kahvaltı Programında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile İstanbul Valisi Davut Gül, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alan Türkiye Yüzyılı Çocukları ile bir araya geldi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
Çiçek yerine depremzedeler için bağış!
Zonguldak Devrek Kaymakamlığı’ndan Hatay Dörtyol’a görevlendirilen Ümit Altay, tebrik ve kutlama için çiçek gönderilmesi yerine depremden zarar gören vatandaşlar için AFAD’a bağışta bunulmasını istedi.
Deprem bölgesinden kurutulmuş domates ihraç ediliyor
Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerine rağmen tarımsal faaliyetlerine devam eden Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi Çobantepe Mahallesindeki çiftçiler, hasat ettikleri domatesi kurutup ihracata hazır hale getirdi.
Valiler düzensiz göçü konuştu
Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın ev sahipliğinde MAKÜ Lavanta Tepesi Hotel'de gerçekleşen 8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Cezmi Kandemir, Küre Kaymakamlığına atandı
Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Muhammed Cezmi Kandemir, Kastamonu Küre Kaymakamlığına görevlendirildi.
“Ne gerekiyorsa bir fazlasını yapıyoruz”
Kahramanmaraş Türkoğlu Şekeroba Geçici Barınma Merkezinde incelemelerde bulunan Giresun Valisi Enver Ünlü, depremden etkilenen vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Fındık Çarşısı tamamlanmak üzere
Kahramanmaraş Türkoğlu’nda koordinasyon görevine devam eden Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun ile Türkoğlu arasında kopmaz gönül bağıyla oluşturulan Fındık Çarşısı'nda son hazırlıkları inceledi.
Tuncay Akkoyun
Mardin Valisi
“İnsan, başkalarını iyileştirdikçe kendisi de iyileşirmiş”
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde koordinasyon görevini sürdüren Giresun Valisi Enver Ünlü, çadır ve konteyner kentlerde barınan depremzedeleri ziyaret ederek, “Milletimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İftarın bereketini depremzedelerle paylaştı
Kahramanmaraş Türkoğlu’nda koordinasyon görevini sürdüren Giresun Valisi Enver Ünlü, asrın felaketinin 66'ncı, Ramazan-ı Şerif'in 21'inci gününde depremzedelerle birlikte iftar yaptı.
Ökkeş Safa Türkoğlu
Kemah Kaymakamı
Depremzedelerin ihtiyaçları özenle takip ediliyor
Kahramanmaraş Türkoğlu’nda koordinatör vali olarak görevini sürdüren Giresun Valisi Enver Ünlü, “Konteyner kentlerde ağırladığımız vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını özenle takip ediyoruz” dedi.
Deprem bölgesinden Çotanaklara destek
İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Giresun Valisi Enver Ünlü, deprem bölgesinden de Giresunspor’a olan desteklerini aralıksız sürdürüyor.
“Bir bayram sabahı gibi sarılacağız birbirimize”
İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Giresun Valisi Enver Ünlü, “Bir bayram sabahı gibi sarılacağız. Ekmeğimizi, aşımızı bölüşecek; gönüllerimizi doyuracağız. Hayaller kurup, oyunlar oynayacağız. Devlet-millet el ele vererek tüm güçlükleri yenecek, yaraları saracağız” dedi.
Mustafa Nevzat Mercan
Türkoğlu Kaymakamı
Emekli Vali Hikmet Tan’a son görev
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara'da tedavi gören emekli Siirtli Vali Hikmet Tan, Ankara'da 82 yaşında hayatını kaybetti.
Depremzedeleri iftarda yalnız bırakmadı
Türkoğlu Koordinatör Valisi Tuncay Akkoyun, Ramazan Ayının üçüncü iftarında da Kılılı Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında vatandaşlar ile bir araya gelerek, sofralarına misafir oldu.
Türkoğlu'nda afetin izleri hızla siliniyor
Türkoğlu’nda koordinatörlük görevine devam eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden ahşap mescit ve Kılılı Konteyner Çarşısı'nda incelemelerde bulundu.
Türkoğlu’nda normalleşme çalışmalarına devam
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, konteyner kent, geçici çarşı ve AFAD deposunda incelemelerde bulundu.
“Devletimiz tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında”
Deprem bölgesinde çalışmalarına devam eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, depremzedelerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, “Devletimiz tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında” dedi.
Destekleme ve Yetiştirme Kursları çadır sınıflarda devam ediyor
Malatya Darende Kaymakamı Ö. Safa Türkoğlu, çadır sınıfları ziyaret ederek, lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.
Türkoğlu’nda hayat normale dönüyor
"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerden etkilenen Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaralar sarılıyor.
“Elinizde ne kadar malzeme varsa gönderin”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 40'ın üzerinde vali, 150'nin üzerinde kaymakam, onlarca genel müdür, her bölgede 5-6 bakan yardımcısı ve bazı yerlerde de birkaç bakanın deprem bölgesinde olduğunu söyledi.
Sevgi, kardeşlik ve dostluk için forma giydiler
Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerler halı saha maçında karşı karşıya geldi.
Öğrencilere kumpir ikram etti
Malatya Darende Kaymakamlığı tarafından “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında öğrencilere, ilçenin Palanga Mahallesinde yetiştirilen patatesler ile kumpir ikramında bulunuldu.
Kaymakamdan yatılı öğrencilere çiğ köfte partisi
Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, İmam hatip lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler için çiğ köfte partisi düzenledi. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, Kaymakam Türkoğlu’na teşekkür etti.
Maraş’ta balık festivali: 46 metre uzunluğundaki mangalda 4 ton balık pişirildi
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, ilde düzenlenen 3. Geleneksel Balık Festivali’ne katıldı. İlin plakasına ithafen 46 metre uzunluğu kurulan mangalda pişirilen 4 ton alabalık, 10 bin kişiye ikram edildi.
Hafızlık il birincilerine çeyrek altın
Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, hafızlık yarışmasında Malatya erkekler ve kızlar il birincilerini kabul ederek, çeyrek altınla ödüllendirdi.